Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Tarina, joka etsii pääsyään ulos - Kirjoittamisen starttikurssi

Haaveiletko kirjoittamisesta? Haluaisitko kirjoittaa, mutta et vaan saa aikaiseksi? Kurssilla haemme yhdessä luovuutta ja kirjoittamisen iloa.

23.9.2020, klo 08:30 - 23.9.2020, klo 16:00

Ilmoittaudu
HELSINKI
Missä
Taiteen Sulattamo, Malmin raitti 17 C
Ilmoittautumisaika
6.8.2020, klo 09:00 - 18.9.2020, klo 16:00
Osallistujia enintään
15
Lisätietoja antaa
Nina Tuittu 040 723 8682 tai nina.tuittu@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Haaveiletko kirjoittamisesta? Haluaisitko kirjoittaa, mutta et vaan saa aikaiseksi? Kasvaako sisälläsi kertomus, joka ei löydä tietään ulos?
 
Joillekin kirjoittaminen on selviytymiskeino. Jotkut taas jäsentävät sillä maailmaa. Ehkä olet kokenut elämässäsi jotain sellaista, jonka haluaisit jakaa muille.
Tarinat eheyttävät pirstaleista kokemusmaailmaa. Ne luovat siihen jatkuvuuden tunnetta. Kun kirjoittaja kirjoittaa itsensä ulos vaikeuksistaan, lukija voi käsitellä omia ongelmiaan samaistumalla tekstiin.
 
Kurssilla haemme yhdessä luovuutta ja kirjoittamisen iloa. Saat alkusysäyksen sanojen ja tekstien maailmaan sekä vinkkejä siihen, kuinka voittaa tavallisimmat kirjoittamisen esteet.
Pienissä ryhmissä myös keskustelemme kirjoittamisesta: tarkastelemme tekstejä yhdessä ohjaajan ja muiden kurssilaisten kanssa, saamme ja annamme palautetta toisillemme. Jos kuitenkin haluat työstää tekstiäsi vain ohjaajan kanssa, tekstejä ei tietenkään tarvitse lukea eikä näyttää kenellekään muulle.
 
Kurssi sisältää ennakkotehtävän, joka lähetetään osallistujille hyvissä ajoin ennen kurssia. Lisäksi saat teksteistäsi palautetta ohjaajalta myös kurssin jälkeen.
 
Ajankohta: 23.9.2020
Kellonajat: 8:30 – 16:00
 
Kenelle: Kaikille mielenterveysyhdistysten ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita luovasta kirjoittamisesta, ihan vaikka vasta-alkajille. Mitään aikaisempaa kokemusta ei tarvita.
Ohjaajat: Tiina Martikainen, Taiteteen Sulattamo ja Nina Tuittu, Mielenterveyden keskusliitto
 
Mukaan mahtuu: 15
Hae mukaan: Viimeistään 18.9.
Kustannukset: Matkakulut ja lounas ovat kunkin osallistujan omalla vastuulla. HUOM! Tarjoamme aamu- ja iltapäiväkahvit.
 
Yhteistyössä:
Taiteen Sulattamo ry

LUE TÄSTÄ VARAUTUMINEN MAHDOLLISIIN PANDEMIARAJOITUKSIIN
Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.