Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Teatterin lumo

Mielenterveysyhdistysten aktiiveille, joilla on aikaa ja intoa lähteä kannustamaan oman yhidstyksensä jäseniä teatteriharrastuksen piiriin

27.5.2019, klo 09:30 - 29.5.2019, klo 15:00

Hae
ILMAJOKI
Missä
Etelä-Pohjanmaan opisto, Opistontie 111
Ilmoittautumisaika
2.4.2019, klo 00:00 - 22.5.2019, klo 16:00
Osallistujia enintään
16
Lisätietoja antaa
Wille Härkönen 050 538 4333 tai wille.harkonen@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Viha, ilo, pettymys, pelko, rakkaus, suru... Teatterin lavalla on tarjolla koko ihmiselämän tunteiden kirjo. Jos teatteri viehättää ja näyttämö kiehtoo, ja vaikka vähän jännittäisikin, teatterikurssi on juuri sinua varten.
 
Teatterikurssin tavoitteena on, että osallistujat sytyttävät teatterikärpäsen itsessään ja kurssin jälkeen myös omassa yhdistyksessä. Kurssilla tutustutaan teatteri-improvisaation perusteisin hauskojen, helppojen ja monipuolisten harjoitusten avulla ja tehdään yhdessä pieniä esityksiä.
 
Lisäksi pohditaan sitä, kuinka saadaan teatteri-ilmaisu osalksi yhdistystoimintaa ja Mielenterveyden keskusliiton kulttuuritoimintaa.
 
Paikka: Etelä-Pohjanmaan opisto, Opistontie 111, 60800 Ilmajoki
Kurssipäivät: 27.5. - 29.5.
 
Kouluttajat: Milla Hilke, teatteri-ilmaisun ohjaaja ja Wille Härkönen, Mielenterveyden keskusliitto
Kenelle: Teatteriharrastuksen aloittelijoille. Mielenterveysyhdistysten aktiiveille, joilla on aikaa ja intoa lähteä kannustamaan oman yhdistyksensä jäseniä teatteriharrastuksen piiriin. Ole yhteyksissä omaan yhdistykseesi ennen ilmoittautumista.
 
Mitä maksaa: Kurssin hinta on 30 euroa. Se sisältää opetuksen, majoituksen opistolla ja täysihoidon kurssin ajalta. Kurssimaksu laskutetaan osallistujan yhdistykseltä. Yhdistys voi laskuttaa kurssille osallistujan matkakulut jälkikäteen Mielenterveyden keskusliitolta.
Matkakulut korvataan halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan. Matkalippu laitetaan laskun liitteeksi. Mikäli julkisia kulkuyhteyksiä ei ole, oman auton käytöstä voidaan maksaa 20 snt/km.
Mukaan mahtuu: 16 osallistujaa
 
Hae mukaan viimeistään: 17.5. mennessä
Mistä tiedän, mahduinko mukaan: Valinnasta ilmoitetaan hakijoille

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.