Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Voimavaroja hyvinvointiin

Omia voimavaroja pohtivalle, jonka elämään kuuluu epilepsia, MS-tauti, harvinainen neurologinen sairaus tai mielenterveyden häiriöt. Myös läheisesi on tervetullut mukaan.

4.10.2019, klo 00:00 - 6.10.2019, klo 00:00

Hae
SAVONLINNA
Missä
Punkaharjun kuntoutuskeskus Kruunupuisto, Vaahersalontie 44
Ilmoittautumisaika
6.8.2019, klo 09:00 - 2.9.2019, klo 16:00
Osallistujia enintään
14
Lisätietoja antaa
Merja Smahl 046 851 2284 tai merja.smahl@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Kurssilla pohditaan arjessa tarvittavia voimavaroja ja itsestä huolehtimista, sekä suhdetta omaan ympäristöön. Kurssilla pyritään löytämään keinoja, jotka tukevat elämänilon, toiveikkuuden ja voimavarojen löytymistä hyvinvoinnin tueksi.

Oma tai läheisen sairastuminen voi vaikuttaa itsestä ja omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Kurssilla saa tukea oman tilanteen hahmottamiseen, oman hyvinvoinnin, mielen hyvinvoinnin ja voimavarojen kartoittamiseen, sekä keinoja niiden lisäämiseen arjessa.”

Kurssi on avomuotoinen, se järjestetään yhteistyössä Epilepsialiiton ja Neuroliiton kanssa ja se on tarkoitettu epilepsiaa, MS-tautia, harvinaisia neurologisia tauteja sairastaville tai pitkään mielenterveyden häiriöitä kokeneille aikuisille ja heidän läheiselleen.

Hae mukaan viimeistään: 2.9.

Paperisen hakulomakkeen voit postittaa osoitteeseen:
Merja Smahl
Järjestötalo Majakka / Mielenterveyden keskusliitto
PL 1188
70211 Kuopio


Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.