Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Ideat liikkeelle

Koulutus on tarkoitettu lähialueen jäsenyhdistyksillemme, jotka haluavat käynnistää liikuntatoiminnan tai kehittää liikuntatarjontaansa

7.6.2019, klo 09:30 - 7.6.2019, klo 15:30

Ilmoittaudu
YLIVIESKA
Missä
Ylivieskan Liikuntakeskus, Närhitie 2
Ilmoittautumisaika
2.5.2019, klo 14:00 - 31.5.2019, klo 00:00
Osallistujia enintään
0
Lisätietoja antaa
Kati Rantonen 046 920 6427 tai kati.rantonen@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Kenelle: Koulutus on tarkoitettu lähialueen jäsenyhdistyksillemme, jotka haluavat käynnistää liikuntatoiminnan tai kehittää liikuntatarjontaansa.

Koulutuksessa on kävelyfutis-teema sisältäen teoriaa sekä käytännön harjoitteita. Käytännön harjoitteet tehdään ulkona, joten varauduthan säähän sopivalla vaatetuksella.
Koulutukseen sisältyy lounas ja kahvit. 
Ilmoittautuminen: 31.5.2019 mennessä. Mukaan voi ilmoittautua, kun sinulla on koulutukseen oman yhdistyksesi hyväksyntä.
Koulutus on maksuton.
Matkakorvaukset: Yhdistys voi laskuttaa kurssille osallistujan matkakulut jälkikäteen Mielenterveyden keskusliitolta. Matkakulut korvataan halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan. Matkalippu tulee liittää laskun liitteeksi. Mikäli julkisia kulkuyhteyksiä ei ole, voidaan maksaa oman auton käytöstä 20 snt/km.

Tervetuloa!

Ohjeet

HUOM! Mukaan voi hakea, kun sinulla on siihen oman yhdistyksesi hyväksyntä Ilmoittautujan postiosoite, sähköposti ja puhelinnumero eivät voi olla yhdistyksen yhteystietoja. Jos henkilöllä ei ole omaa sähköpostia täytä kenttään ei@postia.fi
Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.