Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

INFO: Jäsenäänestys 2024 – luottamushallinnon roolit ja tehtävät

Yhdistyksen luottamushenkilöille, työntekijöille ja kaikille asiasta kiinnostuneille

7.6.2023, klo 10:00 - 7.6.2023, klo 11:30

Ilmoittaudu
Verkossa
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
12.5.2023, klo 07:00 - 6.6.2023, klo 16:00
Osallistujia enintään
250
Lisätietoja antaa
Silja Lepistö 040 5000 822, silja.lepisto@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Keväällä 2024 järjestetään uusien sääntöjen mukainen jäsenäänestys. Jäsenäänestyksessä 2024 valitaan liittovaltuuston jäsenet ja liittovaltuuston puheenjohtaja seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi.
Liittovaltuustoon kuuluu puheenjohtaja ja 30 jäsentä. Valittu liittovaltuusto valitsee taas jäsenäänestyksen jälkeen ensimmäisessä kokouksessaan liittohallituksen jäsenet ja liittohallituksen puheenjohtajan seuraavaksi kaudeksi sekä varapuheenjohtajan keskuudestaan. Liittohallituksen muodostavat puheenjohtaja ja kahdeksan jäsentä. Liittohallitus valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan.


Nyt ollaan uuden edessä monella tavalla. Luottamushallinnon roolit ja tehtävät ovat muuttuneet uusien sääntöjen myötä. Samaan aikaan muutoksia on tuoneet uudet hyvinvointialueet ja erilaiset rahoitusmallit. Miten tämä kaikki tulee vaikuttamaan jäsenyhdistyksiin eri alueilla sekä liiton toimintaan? Mitä siis tulevaisuuden päättäjiltä vaaditaan ja odotetaan?
 
Kesäkuun infossa keskitytään uuden luottamushallinnon rooleihin ja tehtäviin. Palaamme tulevissa syksyn infoissa ehdokkaiden asettamiseen ja edustajien valitsemiseen liittyviin käytännön asioihin.
 
Tule kuulemaan, tästä saat hyvää taustatietoa, kun suunnittelette ja valitsette ehdokkaita kevään jäsenäänestykseen.

Paikka: Teams
Ajankohta: 7.6.
Kellonajat: 10.00-11.30

Kouluttajat: Yhdistyskoordinaattori Jenni Rihti, toiminnanjohtaja Olavi Sydänmaanlakka, puheenjohtaja Tarmo Raatikainen ja lakimies Oskari Korhonen
Kenelle: Yhdistyksen luottamushenkilöille, työntekijöille ja kaikille asiasta kiinnostuneille.

Mukaan mahtuu: 250 hlö
Ilmoittaudu viimeistään: 6.6. kello 16
Mitä maksaa: Ei mitään!

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.