Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Kuvat sanoiksi, sanat kuviksi - Soveltava taide työvälineenä

Mielenterveyskysymyksiä työssään kohtaaville ammattilaisille, jotka toivovat uusia työkaluja ja joita soveltavan taiteen mahdollisuudet innostavat.

21.9.2023, klo 09:00 - 21.9.2023, klo 16:00

Ilmoittaudu
TAMPERE
Missä
Tammelan lähitori, Sali, Itsenäisyydenkatu 21 B
Ilmoittautumisaika
9.8.2023, klo 07:00 - 14.9.2023, klo 23:59
Osallistujia enintään
20
Lisätietoja antaa
Nina Tuittu 040 723 8682, nina.tuittu@mtkl.fi tai Annina Kipponen 040 568 0251, annina.kipponen@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Haluaisitko tutustua luoviin menetelmiin työvälineenä? Kuinka käsitellä ja tehdä näkyväksi asioita, jotka tuntuvat vaikeilta ja joille ei löydy sanoja? Kuinka kertoa kuvalla tai kirjoittaa?
 
Tutustumme soveltavaan taiteeseen vaikeiden aiheiden käsittelyssä. Kokeilemme erilaisia helposti toteutettavia harjoituksia, joita voit hyödyntää asiakastyössäsi. Pohdimme yhteisesti, miksi luovia menetelmiä tarvitaan. Mikä on taiteen merkitys ihmisen hyvinvoinnille?


Ajankohta: 21.9.
Kellonajat: 9.00–16.00

Kouluttajat: Annina Kipponen ja Nina Tuittu, Mielenterveyden keskusliitto
Kenelle: Mielenterveyskysymyksiä työssään kohtaaville ammattilaisille, jotka toivovat uusia työkaluja ja joita soveltavan taiteen mahdollisuudet innostavat.
 
Mukaan mahtuu: 20
Ilmoittaudu viimeistään: 14.9.
 
Mitä maksaa: Ei mitään!
 
Huom! Tarkistathan koulutukseen liittyvät peruutusehdot, kun ilmoittaudut mukaan.

Liitteet

Peruutusehdot

Voit perua osallistumisesi ilman kuluja vielä 14.9. Jos perut osallistumisesi tämän jälkeen tai peruutusta ei ole tehty lainkaan, veloittaa Mielenterveyden keskusliitto peruutuksesta aiheutuvia kuluja 30 €. Mikäli peruutus johtuu terveydellisistä syistä, osallistumisen peruuttamisesta ei aiheudu kuluja.
Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.