Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Minä - oman elämäni sankari?

Ihmisille, jotka ovat jättäneet työelämän tai eivät ole vielä työelämään koskaan ehtineetkään mielenterveydellisten syiden vuoksi.

8.5.2023, klo 15:30 - 12.5.2023, klo 12:00

Hae
LAUKAA
Missä
Kylpylähotelli Peurunka, Peurungantie 85
Ilmoittautumisaika
11.1.2023, klo 07:00 - 14.4.2023, klo 12:00
Osallistujia enintään
16
Lisätietoja antaa
Isko Kantoluoto 050 306 8379, isko.kantoluoto@mtkl.fi tai Pirjo Metsäranta 040 562 4773, pirjo.metsaranta@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Tuntuuko, että olet jo kulkenut toipumisen kivikkoista matkaa aika pitkälle? Oppinut niin itsestäsi kuin elämästä? Matkaaminen on saattanut olla välillä aika yksinäistä puuhaa. Olisiko nyt hyvä hetki vaihtaa kokemuksia toisten samaa kokeneiden kanssa?
 
Katsellaan yhdessä tulevaisuuteen. Millaisia haaveita sinulla on? Voisivatko kertyneet kokemukset auttaa eteenpäin ja ollakin jatkossa vahvuuksia? Uskaltaisitko kohti jotain aivan uutta?
 
Pohditaan yhteisesti tunteita, hyvinvointia, jaksamista ja ihmissuhteiden merkitystä. Elämän hyviä asioita, jotka auttavat eteenpäin.
 
Tämä kurssi ei todellakaan ole pelkkää pönötystä ja luentoa, vaan rentoa yhdessäoloa ja kokemusten jakamista pienessä ryhmässä. Lisäksi liikumme paljon luonnossa. Päivät alkavat aina yhteisellä aamu-ulkoilulla. Kävelemme, retkeilemme katsomaan keväistä luontoa, nautimme pannukahvit nuotiolla, venyttelemme, kokeilemme rentoutusharjoituksia ja aistimme metsän ääniä, värejä ja tuoksuja. Mikä on luonnon merkitys hyvinvoinnillemme?
 
Laita seikkailukengät jalkaan ja varustaudu pieniin retkiin ja elämyksiin!


Kurssipäivät: 8.-12.5.
Kellonajat: 8.5. aloitetaan klo 15.30 ja 12.5. lopetellaan klo 12
Muoto: Kurssilla yövytään ja se sisältää täysihoidon
   
Ohjaajat: Isko Kantoluoto, Pirjo Metsäranta ja vertaisohjaaja, Mielenterveyden keskusliitto
Kenelle: Ihmisille, jotka ovat jättäneet työelämän tai eivät ole vielä työelämään koskaan ehtineetkään mielenterveydellisten syiden vuoksi, ja jotka ovat aiemmin osallistuneet Mielenterveyden keskusliiton Suuret unelmat, pienet askeleet-, Mitä minulle kuuluu? tai Onko tässä pimeydessä valoa? -kurssille.
   
Mukaan mahtuu: 16   
Hae mukaan: 14.4. mennessä   
Mahduinko mukaan: Kerromme sinulle 17.4.

Matkakulut: Matkakuluista voidaan korvata kurssin jälkeen, kuitteja vastaan, omavastuun (25 €/suunta) yli menevä osa. Omavastuun yli menevä osa korvataan halvimman kulkuneuvon mukaan. 


Paperinen hakulomake osoitteeseen:
Mielenterveyden keskusliitto
Isko Kantoluoto
Malmin kauppatie 26, 4.krs
00700 Helsinki

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.