Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Minäkö laulaisin? - Iloa ja ilmaisuvoimaa ääneen

Mielenterveysyhdistysten ihmisille ja kaikille omaan mielenterveyteen tukea hakeville, jotka kaipaavat rohkaisua ja iloa ilmaisuun, vahvistusta itseluottamukseen ja esiintymiseen

19.9.2023, klo 13:00 - 26.9.2023, klo 14:30

Ilmoittaudu
Verkossa
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
9.8.2023, klo 07:00 - 12.9.2023, klo 23:59
Osallistujia enintään
100
Lisätietoja antaa
Nina Tuittu 040 723 8682, nina.tuittu@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Jännittääkö laulaminen? Miten saisin rohkeutta löytää oman ääneni? Millaisia äänenkäytön työkaluja voisin hyödyntää laulaessa? Mistä iloa ja ilmaisuvoimaa ääneen ja laulamiseen?
 
Kurssilla tutustutaan äänentuottamisen ja laulamisen perusasioihin. Luvassa on ääniharjoituksia, lauluääneen tutustumista sekä rohkeutta ja tukea oman lauluäänen löytämiseen. Kurssilla pääsee myös kysymään laulamiseen ja laulajiin liittyviä asioita. Jokainen osallistuja saa ottaa osaa omista lähtökohdistaan.
 
Osallistuaksesi sinun ei tarvitse osata laulaa tai voit olla jo rohkea laulaja ennestään. Kaiken tasoiset osallistujat ovat tervetulleita. Kurssi toteutetaan hyväksyvässä ja suvaitsevassa ilmapiirissä, jossa osallistujien moninaisuus otetaan huomioon ja kaikille on tilaa olla oma itsensä turvallisesti. Voit tulla myös mukaan vain viihtymään – luvassa on samaan aikaan niin viihdyttävä kuin opettava työpaja. Ja laulaa voit vaikka vain omille korvillesi.
 
Kurssin ohjaa esiintymiskouluttaja ja laulunopettaja Mika Tepsa, jonka alter egon Pola Ivankan glamourissa puuhkat ovat kietoutuneet hyvin sekaisin myös arjen kohtaamisiin.

Paikka: Zoom
Kurssipäivät: 19.9. ja 26.9.
Kellonajat: 13.00–14.30
 
Ohjaaja: Mika Tepsa, puhe- ja lauluäänen valmentaja ja esiintymiskouluttaja
Kenelle: Mielenterveysyhdistysten ihmisille ja kaikille omaan mielenterveyteen tukea hakeville, jotka kaipaavat rohkaisua ja iloa ilmaisuun, vahvistusta itseluottamukseen ja esiintymiseen.

Mukaan mahtuu: 100
Ilmoittaudu mukaan: 12.9. mennessä
 
Mitä maksaa: Ei mitään!

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.