Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Minussa on lahja

Valoa-vapaaehtoisten perehdytyskurssi

1.2.2023, klo 00:00 - 31.5.2023, klo 00:00

Ilmoittaudu
Verkkokurssi
Missä
Verkkokurssi/Kipinä
Ilmoittautumisaika
11.1.2023, klo 07:00 - 31.1.2023, klo 10:00
Osallistujia enintään
50
Lisätietoja antaa
Milla Ristolainen 040 450 6884, milla.ristolainen@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Verkossa kohtaaminen voi tuoda uusia ja yllättäviäkin tilanteita eteen. Muutama sekunti tuntuu pieneltä ikuisuudelta. Toisen neutraaliksi kirjoittama viesti saakin uuden merkityksen, kun se on kirjoitettu vahingossa isoin kirjaimin. Miten voit kuunnella toista, kun ilmeitä ja eleitä ei ole? Miten asettaa itselle sopivia rajoja? Tai tunnistaa omia taitoja?
 
Valoa-vertaischatin vapaaehtoistehtävässä toimiville tarkoitetulla Minussa on lahja -verkkokurssilla pohditaan verkossa tapahtuvan kohtaamisen erityispiirteitä, etsitään omia vahvuuksia ja opetellaan asettamaan rajoja. Kurssi tukee itsesi näköisen vapaaehtoistyön tekemistä ja antaa konkreettisia vinkkejä chat-työn tekemiseen verkossa.
 
Sinussa on lahja, joka voi tuoda jollekin toiselle toivoa. Valjastetaan yhdessä kokemuksestasi toisia auttava voimavara. Millainen on sinun näköinen vapaaehtoistyö?

Paikka: Oppimisyhteisö Kipinä: https://kipina.mtkl.fi/
Ajankohta: 1.2. – 31.5.
Muoto: Itseopiskellen

Kenelle: Valoa-chatissa toimiville vapaaehtoisille

Mukaan mahtuu: 50
Ilmoittaudu viimeistään: 31.1. klo 10 mennessä

Mitä maksaa: Ei mitään!
Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.