Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Miten lisätä aktiivisuutta yhdistyksessä?

MTKL:n jäsenyhdistykset ja niiden hallituksen jäsenet, liikuntavastaavat ja työntekijät sekä liikunnasta kiinnostuneet mielenterveyden ongelmia kokevat ihmiset

8.2.2023, klo 13:00 - 8.2.2023, klo 14:30

Ilmoittaudu
Verkossa
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
11.1.2023, klo 07:00 - 7.2.2023, klo 10:00
Osallistujia enintään
30
Lisätietoja antaa
Kati Rantonen 046 920 6427, kati.rantonen@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Webinaarissa pohditaan yhdessä, miten lisätä fyysistä aktiivisuutta mielenterveysyhdistyksessä. Mikä toimii ja mikä ei? Miten saada ihmisiä mukaan liikkumaan?
Tutustumme myös aktiivisiin taukokortteihin.

Paikka: Teams
Ajankohta: 8.2.
Kellonajat: 13.00-14.30

Kouluttaja: Kati Rantonen, Liikunta- ja elintapojen asiantuntija, Mielenterveyden keskusliitto
Kenelle: MTKL:n jäsenyhdistykset ja niiden hallituksen jäsenet, liikuntavastaavat ja työntekijät sekä liikunnasta kiinnostuneet mielenterveyden ongelmia kokevat ihmiset.

Miten osallistun: Koulutus järjestetään verkossa Teams-alustalla ja kouluttaja on paikalla videoyhteydellä. Tähän tarvitaan toimiva nettiyhteys ja sähköposti.
Lähetämme osallistumislinkin sähköpostitse webinaarinaamuna. Samasta yhdistyksestä voi olla useampikin ihminen osallistumassa yhden koneen ääressä rauhallisessa tilassa.

Mitä maksaa: Ei mitään!
Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.