Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Toivon jäljillä

Koulutussarja mielenterveyskysymyksiä työssään kohtaaville ammattilaisille ja alan opiskelijoille, jotka kaipaavat uusia työvälineitä ja näkökulmia sekä ajatustenvaihtoa toisten ammattilaisten kanssa

25.4.2023, klo 12:00 - 26.4.2023, klo 15:00

Ilmoittaudu
Verkossa
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
11.1.2023, klo 07:00 - 24.4.2023, klo 10:00
Osallistujia enintään
30
Lisätietoja antaa
Merja Matilainen 040 450 8256, merja.matilainen@mtkl.fi tai Jyrki Rinta-Jouppi 046 850 7587, jyrki.rinta-jouppi@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Kun työssään kohtaa vaikeita asioita, kokee helposti voimattomuutta ja riittämättömyyttä. Välillä ehkä omakin toivo hiipuu.  Mistä toivoa työhön? Uskallanko kertoa, jos toivo on hukassa?

Koulutuksessa sinulla on mahdollisuus pysähtyä toivon äärelle. Toivon merkitys työssä on tärkeää paitsi sinulle itsellesi, myös asiakkaiden toivon ylläpitämisen vuoksi. Yksi tärkeä toivoa lisäävä tekijä ovat työntekijöiden ja asiakkaiden merkitykselliset kohtaamiset, molemmille. Mikä kaikki muu lisää toivoa? Entä mikä nakertaa sitä?

Kokeilemme erilaisia toiminnallisia menetelmiä ja ryhmätöitä ja keskustellemme yhdessä ratkaisuista, joilla voimme vahvistaa omaa toivoa ja kohtaamisia.

Pohdimme myös ammattilaisten välistä vertaisuutta. Voisivatko ammattilaisetkin jakaa kokemuksiaan ja saada toisiltaan vertaistukea? Kuinka käyttää toivoa ja vertaisuutta työvälineenä?


Paikka: Zoom
Ajankohta: 25.-26.4.
Kellonajat: 12.00–15.00

Kouluttajat: Annina Kipponen, Merja Matilainen ja Jyrki Rinta-Jouppi, Mielenterveyden keskusliitto
Kenelle: Mielenterveyskysymyksiä työssään kohtaaville ammattilaisille ja alan opiskelijoille, jotka kaipaavat uusia työvälineitä ja näkökulmia sekä ajatustenvaihtoa toisten ammattilaisten kanssa.

Mukaan mahtuu: 30
Ilmoittaudu mukaan: 24.4. kello 10 mennessä

Mitä maksaa: Ei mitään!

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.