Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Valoa-ryhmächat - Teemaillat mielenterveydestä: Ylikilttien ilta

Kaipaatko juttukaveria? Toista näkökulmaa mielessä kaihertaviin ajatuksiin? Klikkaa mukaan ryhmächattiin!

17.5.2023, klo 18:00 - 17.5.2023, klo 19:30

Verkossa
Missä
Tukinet
Osallistujia enintään
0
Lisätietoja antaa
Sanna-Maria Railas, sanna-maria.railas@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Milloin olisi hyvä sanoa toisen ihmisen pyyntöjen edessä ei? Uskallatko sen tehdä? Tai milloin erityisesti haluaisit niin tehdä? Miksi omien rajojen kunnioittaminen tuntuu välillä niin vaikealta? Tänään etsitään yhdessä asioita, joihin liittyen olisi omien rajojen puolustaminen omassa elämässäsi erityisen tärkeää.


Ajankohta: 17.5.
Kellonaika: 18.00-19.30

Liity keskusteluun: https://tukinet.net/ryhmachatit/ylikilttien-ilta-2/


Mielenterveyden ongelmien kokeminen on lähes kaikille meistä valtava kriisi: mitä minulle tapahtui, miksi juuri minä sairastuin ja miten tästä kaikesta oikein selviää? Sairastumisesta voi olla vaikea puhua tai sen hyväksyminen voi olla itselle hankalaa. Miten elämän saisi asettumaan uomiinsa, löytäisi oman paikkansa ja osaisi taas olla itsensä kanssa?
 
Valoa-ryhmächatissä pääset samoja kokeneiden ihmisten seuraan keskiviikkoisin. Ihmisten, jotka ymmärtävät puolesta sanasta, miltä kokemasi asiat tuntuvat tai minkälaisten asioiden kanssa painit. Tule mukaan kuulemaan ja jakamaan kokemuksia ihan vaan itsenäsi. Juuri sinun kokemuksesi saattavat auttaa jotain toista.
 
Keskustelua ovat mukana vertaiset, joita illan aihe koskettaa omakohtaisesti. Turvallisempaa tilaa ja kohtaamisen sujuvuutta illoissa tukee osaltaan myös Mielenterveyden keskusliiton ammattilainen.
Keskusteluun voit liittyä pelkällä nimimerkillä, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.