Hyppää sisältöön

Yrityksen joululahjoitus 2019

Mielenterveyden keskusliiton joulukeräykseen osallistuminen on osoitus siitä, että haluatte työnantajana kiinnittää huomiota työntekijöidenne hyvinvointiin, edistää avointa keskustelukulttuuria mielenterveyden ongelmista ja olla mukana poistamassa mielenterveysongelmiin liittyvää häpeää.

Mielenterveyden ongelmat ovat hyvin yleisiä, sillä jopa viides suomalainen sairastuu mielenterveyden ongelmiin elämänsä aikana. Silti mielenterveyden ongelmia hävetään, niistä ei uskalleta puhua, tai hakeutua hoitoon leimautumisen pelossa.

Osallistumalla joulukeräykseen olet tukemassa työtämme mielenterveyden ongelmiin kohdistuvien häpeän poistamiseksi, sekä vaikuttamassa siihen, että kaikki mielenterveyden ongelmia kokeneet voisivat tuntea itsensä tasavertaisiksi.

Kaikki varat käytetään Suomen mielenterveyspotilaiden ja mielenterveyskuntoutujien etujen valvomiseen ja ajamiseen yhteiskunnassa, asiantuntijana toimimiseen heitä koskevissa kysymyksissä ja heidän tarvitsemiensa palvelujen tuottamiseen. Voit lukea tarkemmin rahoituksesta täältä.

Mielenterveyden keskusliitto tukee ja edistää jäsenyhdistysten vertaistukitoimintaa sekä kansalaisjärjestötoimintaa sekä tukee ja edistää ennaltaehkäisevää mielenterveys- ja päihdetyötä.

Liiton tarkoitus on vähentää mielenterveysongelmiin liittyvää stigmaa sekä pyrkiä muutoinkin edistämään mielenterveyskuntoutujien asemaa ja oikeuksia yhteiskunnassa. Liitto on puoluepoliittisesti ja maailmankatsomuksellisesti sitoutumaton. Liitto ottaa toiminnassaan huomioon myös mielenterveyspotilaiden ja mielenterveyskuntoutujien läheiset. 

Pieni joulupaketti 200–800 euroa

  • Joululahjoitus 2019 -logo käytettäväksi sähköpostien allekirjoituksiin ja yrityksen joulutervehdyksiin
  • Yrityksenne logo ennen joulua julkaistavaan kiitospäivitykseen Facebook-sivullamme
  • Yrityksenne logo Mielenterveyden keskusliiton Joululahjoitus 2019 -sivulla

Iso joulupaketti 800 euroa –>

  • Kaikki pienen joulupaketin edut, jonka lisäksi
  • Yrityksenne logo helmikuussa ilmestyvään jäsenlehteemme Revanssiin
  • Mahdollisuus haastatella asiantuntijaamme julkaisuunne, jossa haluatte kertoa, että haluatte kiinnittää huomiota työntekijöidenne mielen hyvinvointiin

Yrityksen joululahjoitus 2019

Ilmoita yrityksesi joulukeräykseen

  • Kirjoita tähän euromääräinen summa, jolla yrityksesi haluaa osallistua vuoden 2019 joulukeräykseen. Yli 200 euroa lahjoittaneet saavat käyttöönsä yrityksille suunnatun viestintäpaketin.
  • Joululahjoitus 2019 -logo lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
  • Kirjoita kenttään OVT-tunnus, operaattori, sekä operaattorin OVT-tunnus.

Mielenterveyden keskusliiton keräyslupa

Poliisihallituksen lupa nro Rahankeräyslupa RA-2018-173.
Keräysaika: 01.4.2018 – 31.3.2020 koko maassa lukuunottamatta Ahvenanmaata.

Mielenterveyttä mukana tukemassa

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.