Hyppää sisältöön

Yrityksen joululahjoitus 2020

Yrityksen joululahjoitukset 2020 kohdennetaan vapaaehtoistyön ja kokemusasiantuntijatoiminnan mahdollistamiseksi, neuvonnan ja varhaisen avun saamiseksi mielenterveyden ongelmia kokeville, sekä kurssitoimintaan jonka avulla voimme ehkäistä syrjäytymistä.

Mistä tietää, että mieli ei voi hyvin, ja ammattiavusta voisi olla hyötyä? Oletko huolissasi läheisesi tai työkaverisi jaksamisesta? Mistä keinoja käsitellä tunteita tai jaksaa tämän talven läpi? Olenko ainoa ihminen koko maailmassa, joka käy tällaista läpi?

Oli huolenaihe pieni tai suuri, autamme valtakunnallisesti sekä puhelimessa että chatissa. Vuosittain kohtaamme jopa 10 000 keskustelua, neuvoa ja apua tarvitsevaa ihmistä. Autamme löytämään toivon ja keinoja käsitellä tunteita ja tilanteita.

Järjestämme kursseja, koulutuksia, seminaareja, luentoja ja muita tapahtumia mielenterveysongelmia itse kokeville ihmisille ja heille jotka haluavat tuoda toivoa ja tukea toisille. 

Mielenterveyden ongelmat ovat hyvin yleisiä, sillä jopa joka viides suomalainen sairastuu mielenterveyden ongelmiin elämänsä aikana. Silti mielenterveyden ongelmia hävetään, niistä ei uskalleta puhua, tai hakeutua hoitoon leimautumisen pelossa.

Mielenterveyden keskusliitto on olemassa juuri siksi. Tiedämme, miten mielenterveyden ongelmien kanssa eletään, miten niistä toivutaan ja miten arki saadaan raiteilleen.

Kaikki varat käytetään mielenterveyden häiriöihin sairastuneiden etujen valvomiseen ja ajamiseen yhteiskunnassa, asiantuntijana toimimiseen heitä koskevissa kysymyksissä ja heidän tarvitsemiensa palvelujen tuottamiseen. Voit lukea tarkemmin rahoituksesta täältä.

Mielenterveyden keskusliitto tukee ja edistää jäsenyhdistysten vertaistukitoimintaa sekä kansalaisjärjestötoimintaa sekä tukee ja edistää ennaltaehkäisevää mielenterveys- ja päihdetyötä.

Liiton tarkoitus on vähentää mielenterveysongelmiin liittyvää stigmaa sekä pyrkiä muutoinkin edistämään mielenterveyden häiriöihin sairastuneiden asemaa ja oikeuksia yhteiskunnassa. Liitto on puoluepoliittisesti ja maailmankatsomuksellisesti sitoutumaton. Liitto ottaa toiminnassaan huomioon myös mielenterveyspotilaiden ja mielenterveyskuntoutujien läheiset. 

Pieni joulupaketti 200–999 euroa

 • Pienen joulupaketin lahjoitukset kohdennamme vapaaehtoistyön ja kokemusasiantuntijatoiminnan mahdollistamiseksi
 • Pienen joulupaketin lahjoittajana saatte Joululahjoitus 2020 -logon käytettäväksenne joulunajan sähköpostien allekirjoituksiin ja yrityksen joulutervehdyksiin, jonka lisäksi
 • Yrityksenne logon Mielenterveyden keskusliiton Joululahjoitus 2020 -sivulle

Keskikokoinen joulupaketti 1000–4999 euroa

 • Keskikokoisen joulupaketin tuotot kohdennamme neuvonnan ja varhaisen avun saamiseksi mielenterveydenongelmia kokeville
 • Keskikokoisen joulupaketin lahjoittajana saatte Joululahjoitus 2020 -logon käytettäväksenne joulunajan sähköpostien allekirjoituksiin ja yrityksen joulutervehdyksiin, jonka lisäksi
 • Mahdollisuuden haastatella asiantuntijaamme julkaisuunne haluamastanne mielenterveyden aihepiiristä sekä
 • Yrityksenne logon Mielenterveyden keskusliiton Joululahjoitus 2020 -sivulle

Suuri joulupaketti 5000–15 000 euroa

 • Suuren joulupaketin avulla järjestämme kohdennettua kurssitoimintaa mielenterveydenongelmia itse kokeneille: kohdennamme tuen nuorille aikuisille ja ehkäisemme syrjäytymistä
 • Suuren joulupaketin lahjoittajana saatte Joululahjoitus 2020 -logon käytettäväksenne joulunajan sähköpostien allekirjoituksiin ja yrityksen joulutervehdyksiin, jonka lisäksi
 • Asiantuntijaluennon työssäjaksamisesta ja palautumisesta yrityksellenne sekä
 • Yrityksenne logon Mielenterveyden keskusliiton Joululahjoitus 2020 -sivulle

Haluatko lahjoittaa yksityishenkilönä? Se onnistuu helposti täältä.

Tee joululahjoitus ja tue mielenterveystyötä!

Joululahjoitus 2020 logo

Ilmoita yrityksesi joulukeräykseen

 • Kirjoita tähän euromääräinen summa, jolla yrityksesi haluaa osallistua vuoden 2020 joulukeräykseen.
 • Joululahjoitus 2020 -logo lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
 • Katuosoite
 • Kirjoita kenttään OVT-tunnus, operaattori, sekä operaattorin OVT-tunnus.

Mielenterveyden keskusliiton keräyslupa

Poliisihallituksen lupa nro Rahankeräyslupa RA/2020/275.
Keräysaika: 01.4.2020 – 31.3.2022 koko maassa lukuunottamatta Ahvenanmaata.

Mielenterveystyötä tukemassa

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.