Hyppää sisältöön

Yrityksen joululahjoitus 2021

Haluaako yrityksesi tehdä tänä vuonna joululahjoituksen mielenterveystyön hyväksi? Lahjoittamalla Mielenterveyden keskusliitolle autat meitä tukemaan mielenterveysongelmia itse kokeneita ihmisiä myös ensi vuonna.

Vaikeita tilanteita kohdatessamme me ihmiset emme aina tiedä, mitä sanoa tai tehdä. Silloin voi tuntua helpommalta vain sulkea silmät koko asialta. Mielenterveysongelmien kohdalla emme sulje silmiä ainoastaan asialta vaan erityisesti ihmisiltä. Kuitenkin jokainen meistä, terveydentilasta riippumatta, ansaitsee tulla kohdatuksi kokonaisena ihmisenä.

Me kohtasimme vuonna 2021 yli 28 000 ihmistä puhelimessa, chatissa, verkossa, kurssipaikoilla ja Mielenterveysmessuilla. Autamme ihmisiä löytämään toivon ja keinoja tunteiden, tilanteiden ja ongelmien käsittelyyn. Järjestämme kursseja, koulutuksia, seminaareja, luentoja ja muita tapahtumia mielenterveysongelmia itse kokeneille ihmisille ja heille, jotka haluavat tuoda toivoa ja tukea toisille.

Maksutonta ja kaikille avointa toimintaa

Mielenterveyden ongelmat ovat hyvin yleisiä, sillä jopa joka viides suomalainen sairastuu elämänsä aikana. Silti mielenterveysongelmia hävetään, niistä ei uskalleta puhua tai hakeutua hoitoon leimautumisen pelossa.

Mielenterveyden keskusliitto on olemassa juuri siksi. Tiedämme, miten mielenterveyden ongelmien kanssa eletään, miten niistä toivutaan ja miten arki saadaan raiteilleen. Työmme tulokset ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.

Lahjoitusvarat käytetään mielenterveyden häiriöihin sairastuneiden etujen ajamiseen, heidän oikeuksiensa edistämiseen ja heidän tarvitsemansa tuen ja palvelujen sekä tiedon tuottamiseen.

Haluatko lahjoittaa yksityishenkilönä? Se onnistuu helposti täältä.

Tee joululahjoitus ja tue mielenterveystyötä

Lahjoita tunnistautumalla verkkopankin kautta tai puhelimella MobilePayn numeroon 24482. Haluatko lahjoituksestasi kuitin kirjanpitoon? Tilaa siinä tapauksessa lahjoituslasku oheisella lomakkeella. Katso myös muut lahjoitustavat täältä.

Lämmin kiitos lahjoituksestasi!

Ilmoita yrityksesi joulukeräykseen 2021

  • Kirjoita tähän euromääräinen summa, jolla yrityksesi haluaa osallistua vuoden 2021 joulukeräykseen.
  • Joululahjoitus 2021 -logo lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
  • Katuosoite
  • Kirjoita kenttään OVT-tunnus, operaattori, sekä operaattorin OVT-tunnus.

Mielenterveyden keskusliiton keräyslupa

Poliisihallituksen lupa nro Rahankeräyslupa RA/2020/275.
Keräysaika: 01.4.2020 – 31.3.2022 koko maassa lukuunottamatta Ahvenanmaata.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.