Hyppää sisältöön

Tue mielenterveystyötä

Autamme ja tuemme mielenterveysongelmia kohdanneita ihmisiä arjen keskellä.

Yhä useampi meistä tarvitsee apua mielenterveyden haasteisiin. Liian harva saa tukea ja tulee aidosti kohdatuksi. Mielenterveyden keskusliitto auttaa ja tukee jo sairastuneita elämään mielenterveyden ongelmien kanssa. Kaiken toimintamme ytimessä on vahva kokemuksellinen tieto.

Anna lahja yksinäiselle

Kulttuuri tarjoaa keinoja itseilmaisuun silloinkin, kun omalle ololle ei löydy sanoja. Taide- ja kulttuuritoiminnasta mielenterveysongelmia kokenut voi saada mielekästä tekemistä arkeen ja löytää tavan ilmaista itseään. 

Maaliskuun loppuun mennessä MobilePaylla tehdyt lahjoitukset ohjataan kulttuuritoiminnan järjestämiseen mielenterveysongelmia kokeneille. Lahjoittamalla teet konkreettista mielenterveystyötä ja autat meitä järjestämään taide- ja kulttuuritoimintaa. 

Jo 15 eurolla voimme esimerkiksi lähettää taidetarvikepaketin taidekurssin osallistujalle. Paketti on saajalleen lahja ja erityisen merkityksellinen heille, joiden edellisestä lahjasta on voinut kulua jo vuosia. 

Tee lahjoitus helposti haluamallasi maksutavalla täällä.

Apua tarvitsevia on paljon, apua saatavilla liian vähän.

Teksti: Lahjoita MobilePaylla 24482

Kohtaamme vuosittain tuhansia mielenterveyden häiriöihin sairastuneita ihmisiä ja heidän läheisiään. Osa ihmisistä on vasta sairastunut, osa elänyt sairauden kanssa jo pidempään.

Järjestämme toimintaa kasvokkain ja digitaalisesti verkossa: kohtaamme, kuuntelemme, jaamme kokemuksia ja tietoa, sekä autamme löytämään voimavaroja arkeen. Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki, jotka kokevat tarvitsevansa apua.

Lahjoittamalla Mielenterveyden keskusliitolle tuet konkreettista työtä mielenterveysongelmien kanssa elävien ihmisten hyväksi.

Lahjoita helposti verkossa

Tee lahjoitus haluamallasi maksutavalla täällä. Jokainen lahjoitus on tärkeä.

Lahjoita MobilePaylla

Lahjoita MobilePaylla numeroon 24482.

Lahjoita tilisiirrolla oman verkkopankin kautta

FI30 1555 3000 1105 78
BIC: NDEAFIHH
Viite: Mielenterveys

Huomioithan, että vain laskun tilaamalla saat kuitin kirjanpitoa varten.

Kiitos tuestasi! Lahjoitukset käytetään mielenterveysongelmia kohdanneiden auttamistyöhön.

Mielenterveyden keskusliitto ry:n rahankeräyslupa RA/2022/656

Lupa on voimassa toistaiseksi alkaen 21.4.2022 koko maa pois lukien Ahvenanmaa.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.