Hyppää sisältöön

Tule pelaajakummiksi Ilves Vireä mieli SB -joukkueelle

Tiesitkö, että salibandy voi olla hieno tapa kuntoutua? Mielenterveyden keskusliitto ja Ilves Salibandy etsivät pelaajakummeja yhteishankkeena perustetulle Ilves Vireä mieli SB -joukkueelle. Pelaajakummina mahdollistat Salibandyliiton 6. divarissa pelaavan joukkueen toimintaa kaudella 2022–2023.

Joukkue koostuu Pirkanmaalla asuvista yli 18-vuotiaista, jotka ovat kokeneet elämässään mielenterveyden haasteita, ja jotka harrastavat salibandya tai jotakin muuta joukkuelajia.

Ilveksen luotsaaman salibandyvalmennuksen lisäksi joukkue osallistuu Mielenterveyden keskusliiton voimavaravalmennukseen, jonka avulla tuetaan pelaajien kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Ilves Salibandy ja Mielenterveyden keskusliitto ovat tehneet vuosia yhteistyötä salibandyn tiimoilta liiton Liikettä palloon -tapahtumissa, joiden myötä salibandy on todettu niin pelaajien kuin järjestäjien puolesta erinomaiseksi kuntoutumisen, arjenhallinnan ja osallisuuden tueksi. Ilves Vireä mieli SB -hankkeen kipinänä toimivat lisäksi Ilveksen havainnot tapahtuman kovatasoisista pelaajista.

Toiminnassa kokeillaan urheiluseuran, sosiaali- ja terveysyhdistysten sekä yritysten yhteistyönä toteutettavaa mallia arjen toimintakyvyn ja osallisuuden vahvistamiseksi. Yhteistyömalli on suunniteltu kolmeksi vuodeksi, jonka jälkeen toiminnan jatkamista ja kehittämistä arvioidaan.

Tue joukkuetta ryhtymällä pelaajakummiksi

Pelaajakummina teet konkreettisesti työtä mielenterveysongelmia kokeneiden miesten – ja miksei muidenkin – toipumisen ja arjenhallinnan hyväksi yhdessä urheiluseuran ja mielenterveysjärjestön kanssa. Lahjoituksilla katettavia kuluja ovat muun muassa sarjamaksut, kenttävuorot, vakuutukset, peliasut ja tuomaripalkkiot.

Tue toimintaa ryhtymällä pelaajakummiksi. Lahjoittajana saat vapaaseen käyttöön kummitoiminnasta kertovan logon kauden 2022–2023 ajaksi.

Kummeja haetaan joukkueen 22 kilpapelaajalle. Kummiuden hinta / kausi / pelaaja on 1000 euroa.

  • Kultakummi: 3000 € / kolme pelaajaa
  • Hopeakummi: 2000 € / kaksi pelaajaa
  • Pronssikummi: 1000 € / yksi pelaaja

Ilmoittaudu pelaajakummiksi!

Täytä lomake ja ilmoittaudu pelaajakummiksi kaudelle 2022–2023. Rahankeräyslupa RA/2022/656.
Ilmoittaudun pelaajakummiksi alla olevalla summalla
Kummitunnus lähetetään maksun jälkeen antamaanne sähköpostiosoitteeseen.
Kirjoita kenttään OVT-tunnus, operaattori, sekä operaattorin OVT-tunnus.
Tietosuojaseloste(Pakollinen)

Lisätietoja hankkeesta:

Liikunta-asiantuntija Kati Rantonen, Mielenterveyden keskusliitto

Kati Rantonen, liikunta-asiantuntija
kati.rantonen@mtkl.fi
046 926 6427

Kehitysjohtaja Janne Jalava Mielenterveyden keskusliitto, kuva Mika Pollari

Janne Jalava, kehitysjohtaja
janne.jalava@mtkl.fi
040 350 1538

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.