Hyppää sisältöön

Pelaajakummiksi salibandyjoukkueelle

Mielenterveyden keskusliitto ja Ilves Salibandy etsivät pelaajakummeja yhteishankkeena perustetulle Ilves Vireä mieli SB -joukkueelle. Pelaajakummina mahdollistat Salibandyliiton 6. divarissa pelaavan joukkueen toimintaa kaudella 2022–2023.

Joukkue on koottu mielenterveyden haasteita kohdanneista yli 18-vuotiaista pirkanmaalaisista. Pelaajat pääsevät lajivalmennuksen ja divaripelien lisäksi Mielenterveyden keskusliiton voimavaravalmennukseen, joka auttaa osallistujia löytämään arjestaan hyvinvointia tukevia ja voimavaroja lisääviä asioita.

Voimavaravalmennukseen osallistuneista 75 % koki voivansa vaikuttaa elämänsä kulkuun. 

Joukkuetoiminnan lisäksi pilotissa tutkitaan osallistujien hyvinvoinnin kasvua, sekä urheilun ja voimavaravalmennuksen yhdistämisen tehokkuutta. Aiemmin on tutkittu pelkästään voimavaravalmennuksen vaikutuksia, ja valmennukseen osallistuneista nuorista jopa 75 prosenttia koki voivansa vaikuttaa elämänsä kulkuun, ja 57 prosenttia koki yksinäisyyden tunteen vähentyneen voimavaravalmennukseen osallistuttuaan.

Tue joukkuetta ryhtymällä pelaajakummiksi

Pelaajakummiksi liittyminen on todella konkreettinen tapa kohdistaa tukensa mielenterveystyölle. Joukkue koostuu Pirkanmaalla asuvista yli 18-vuotiaista, jotka ovat kokeneet elämässään mielenterveyden haasteita, ja jotka harrastavat salibandya tai jotakin muuta joukkuelajia. Pelaajakummiksi ryhtyminen kertoo yrityksen arvomaailmasta ja halusta tukea mielenterveystyötä ja terveellistä elämäntapaa liikunnalla.

Pelaajakummina mahdollistat Salibandyliiton 6. divarissa pelaavan joukkueen toimintaa kaudella 2022–2023. Lahjoituksilla katetaan joukkueelle tulevia kuluja, kuten sarjamaksuja, kenttävuoroja, vakuutusmaksuja, peliasuja ja tuomaripalkkioita. Pelaajakummina saat pelaajakummi -tunnuksen, jota voit käyttää vapaasti organisaatiosi viestinnässä.

Ilves Salibandy ja Mielenterveyden keskusliitto ovat tehneet vuosia yhteistyötä Mielenterveyden keskusliiton Liikettä palloon -tapahtumissa. Ilves Vireä mieli SB -hankkeen kipinänä toimi Ilveksen havainnot tapahtuman kovatasoisista osallistujista. Yhteistyömalli on suunniteltu kolmeksi vuodeksi, jonka jälkeen toiminnan jatkamista ja kehittämistä arvioidaan.

Lue lisää joukkueen toiminnasta Ilveksen kotisivuilta uudella välilehdellä.

Ilmoittaudu pelaajakummiksi!

Täytä lomake ja ilmoittaudu pelaajakummiksi kaudelle 2022–2023. Rahankeräyslupa RA/2022/656.
Ilmoittaudun pelaajakummiksi alla olevalla summalla
Kummitunnus lähetetään maksun jälkeen antamaanne sähköpostiosoitteeseen.
Kirjoita kenttään OVT-tunnus, operaattori, sekä operaattorin OVT-tunnus.
Tietosuojaseloste(Pakollinen)

Lisätietoja hankkeesta

Janne Jalava, kehitysjohtaja
janne.jalava@mtkl.fi
040 350 1538

Kati Rantonen, liikunta-asiantuntija
kati.rantonen@mtkl.fi
046 926 6427

Mukana tukemassa

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.