Hyppää sisältöön

Yrityksen joululahjoitus 2022

Ilmoita yrityksesi joulukeräykseen nyt. Kohdistamme tänä vuonna tehdyt joululahjoitukset nuorten mielenterveystyöhön.

Liian harva saa tukea ja tulee aidosti kohdatuksi

Nuorten kokema yksinäisyys, syrjäytyneisyys ja erilaiset mielenterveyden ongelmat ovat yleisimpiä kuin koskaan aiemmin. Yhä useampi meistä tarvitsee apua mielenterveyden haasteisiin. Liian harva saa tukea ja tulee aidosti kohdatuksi. Meidät on helppo tavoittaa. Ei ole olemassa tarpeeksi vaikeaa tilannetta, kaikilla on oikeus saada apua ja tulla kuulluksi.

Kun kohdistat lahjoituksesi nuorten mielenterveystyöhön, autat nuoria saamaan uutta suuntaa elämälleen ja valoa sen hetkiseen tilanteeseen.

Järjestämme kursseja ja tapahtumia mielenterveysongelmia kokeville ja haasteellisessa elämäntilanteessa oleville, noin 18–30-vuotiaille nuorille. Koronavuodet, kiristyneet menestyspaineet, sosiaalisen median vaikutus sekä hidastuneet avunsaamisen kanavat ovat lisänneet nuorten kokemaa yksinäisyyttä, syrjäytyneisyyttä ja erilaisia mielenterveyden ongelmia. Jokainen nuori on tervetullut mukaan toimintaamme juuri sellaisena kuin hän on.  

Mielenterveyden keskusliiton nuorille suunnattu toiminta rohkaisee ottamaan konkreettisia askeleita elämässä eteenpäin. Toimintamme auttaa tunnistamaan olemassa olevia voimavaroja ja kannustaa pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä ihmissuhteista. 

Tee joululahjoitus ja tue nuorten mielenterveystyötä

Joululahjoituksen voi tehdä meille kaiken kokoiset yritykset. 300 euroa tai sitä enemmän lahjoittaneet yritykset saavat käyttöönsä joululahjoitus 2022 -tunnuksen, jota organisaatio voi käytää vapaasti joulunajan viestinnässään.

Mielenterveyden keskusliitto on 50-vuotias mielenterveysjärjestö, joka puolustaa mielenterveysongelmiin sairastuneiden oikeuksia ja auttaa ja tukee jo sairastuneita. Toimintatapamme on ainutlaatuinen ja siksi myös hyvin vaikuttava. Tiedämme, miten mielenterveyden ongelmien kanssa eletään, miten niistä toivutaan ja miten arki saadaan raiteilleen.

Ilmoita yrityksesi joulukeräykseen 2022

Täytä lomake ja lahjoita nuorten mielenterveystyöhön. Lähetämme laskun valitsemallasi summalla.
  • Kirjoita tähän euromääräinen summa, jolla yrityksesi haluaa osallistua keräykseen.
  • Viestintämateriaalit lähetetään antamaasi osoitteeseen.
  • Katuosoite
  • Kirjoita kenttään OVT-tunnus, operaattori, sekä operaattorin OVT-tunnus.

Lahjoita tekemällä tilisiirto

Voit lahjoittaa myös tekemällä tilisiirron Mielenterveyden keskusliiton lahjoitustilille FI30 1555 3000 1105 78. Viite ”nuorten mielenterveystyö”. Huomioithan, että vain laskun tilaamalla saat kuitin kirjanpitoa varten.

Mielenterveyden keskusliiton keräyslupa

Mielenterveyden keskusliitto ry:n rahankeräyslupa RA/2022/656. Lupa on voimassa toistaiseksi alkaen 21.4.2022 koko maa poislukien Ahvenanmaa. Koko rahankeräysluvan löydät täältä.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.