Hyppää sisältöön

Duudsoneiden Jukka Hildén lahjoitti Onnenpyörä VIP -ohjelman voittopottinsa liiton nuorten mielenterveystyöhön

Jukka Hildén osallistui tänä syksynä Fox-kanavalla esitettyyn Onnenpyörä VIP -ohjelmaan, jossa julkisuudesta tutut henkilöt keräsivät voittopottiinsa rahaa valitsemaansa hyväntekeväisyyteen. Jukka lahjoitti keräämänsä voittopotin Mielenterveyden keskusliitolle.

Maanantaina 29.11. nähdyssä Onnenpyörä VIP -finaalijaksossa Duudsoneiden Jukka Hildén voitti 1000 euroa. Jukka valitsi voittosummansa lahjoituskohteeksi Mielenterveyden keskusliiton, ja haluaa kohdentaa rahat nuorten mielenterveystyöhön.

– Halusin lahjoittaa tämän Mielenterveyden keskusliiton nuorten työhön siitä syystä, että Mielenterveyden keskusliitto tekee maailman tärkeintä työtä meidän henkisen hyvinvointimme eteen, Jukka sanoo.

Koronapandemia ja siitä johtuneet rajoitukset, kuten pitkään jatkunut etäopiskelu ja harrastusten jääminen tauolle, ovat kuormittaneet nuoria. Nuorten hyvinvointi pandemia-aikana on myös Jukan mielessä.

– Varsinkin kun on näin kamalat ajat takana ja vieläkin päällä, niin huoli nuorten hyvinvoinnista on hirveän suuri, ja sen takia siihen työhön pitää keskittyä.

Duudsonit ovat vuoden 2021 Hyvän mielen lähettiläät.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.