Hyppää sisältöön

Ensimmäinen kaikille avoin verkkokurssi: Masennus kuin ikisade?

Mielenterveyden keskusliiton ensimmäinen kaikille avoin verkkokurssi Masennus kuin ikisade? alkaa 30.1. Kurssi lähestyy masennusta sen itse kokeneen silmin: Mitä masennus näyttää ja tuntuu ihmisen sisimmässä? Mikä on tuonut toivoa ja auttanut toipumisessa?

Kurssin tuottamisessa ja suunnittelussa on ollut alusta asti mukana joukko masennuksen itse kokeneita ihmisiä ja sisällön tuottamiseen on osallistunut jopa 150 masennuksen sairastunutta ja siitä toipunutta ihmistä eri puolilta Suomea. Heistä nuorin 13-vuotias ja vanhin 90-vuotias. Ihmiset kertovat aiheesta kuvin, runoin, tekstein, tarinoin sekä sarjakuvin ja ovat äänessä videoilla ja podcasteilla. Lisäksi kurssin tekstit, vinkkilistat ja testit ovat kokonaisuudessaan masennuksen itse sairastaneiden käsialaa.

Kurssille ovat tervetulleita osallistumaan masennusta omakohtaisesti pohtivat, läheistensä puolesta tietoa kaipaavat ja ammattilaiset, jotka etsivät aiheeseen uusia näkökulmia.

Lue lisää ja ilmoittaudu kurssille!

Hae hakusanalla ”Masennus kuin ikisade?”

Kurssin traileri

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.