Hyppää sisältöön

Golfaaja, pelaamalla voit torjua yksinäisyyttä!

Yksinäisyys on yleisempää kuin luullaan. Siltä ei suojaa ulkonäkö, valta tai someseuraajien määrä. Mitä sinä olet valmis tekemään, jotta Suomessa kenenkään ei tarvitse olla yksinäinen? Osallistu vaikkapa Louhos Charity Golfiin 10.8. Maskussa!

Yksinäisyys on vuosia ollut yleisin yksittäinen syy ottaa yhteyttä Mielenterveyden keskusliiton vertaistukipalveluihin. Se on myös yleisimpiä hakusanoja, joilla verkkosivuillemme päädytään.

Louhos Charity Golf on hyväntekeväisyysturnaus, jonka kaikki tuotto lahjoitetaan yksinäisyyttä ja syrjäytymistä ehkäiseviin sekä yhteisöllisyyttä lisääviin tekoihin. Tuettavat tahot ovat:

  • Mielenterveyden keskusliitto (mielenterveyden tukipalvelut)
  • Icehearts (lasten ja nuorten liikunta/kasvatus)
  • Projekti Radikaali (koulukiusaamisen ehkäisy)
  • Tukenasi ry (vanhusten yksinäisyyden ehkäisy)

Osallistumismaksujen kokonaistuotosta 50 % jaetaan tahoille tasan, 25 % saa jokainen lähdön ostaja ilmoittautumisen yhteydessä nimetä (tai jakaa tasan) ja 25 % jaon saa valita kilpailun voittajajoukkue.

Aika ja paikka: Kankaisten Golf, Masku 10.8.2021

Katso lisätietoja ja ilmoittaudu tästä!

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.