Hyppää sisältöön

Haemme joukkoomme koulutuspäällikköä! Hakuaikaa 29.3. asti.

Mielenterveyden keskusliitto on mielenterveyden häiriöitä itse kokeneiden ihmisten järjestö. Ajamme mielenterveysongelmia kohdanneiden ja heidän läheistensä etuja yhteiskunnassa, toimimme asiantuntijana heitä koskevissa asioissa ja tuotamme tarvittavia palveluja. Toiminnassamme yhdistyvät kokemusasiantuntemus ja ammatillisuus.

Koulutus- ja kehittämisyksikkö suunnittelee ja järjestää koulutuksia ammattilaisille, joiden asiakkaat ovat kohdanneet mielenterveysongelmia sekä vertaisohjaajille ja kokemusasiantuntijoille. Lisäksi järjestämme kaikille kiinnostuneille avoimia seminaareja ja luentoja sekä kehitämme ja tuotamme verkkokursseja. Helsingin lisäksi yksiköllä on toimintaa Turussa, Kuopiossa ja Oulussa.

Koulutuspäällikkönä

  • vastaat koulutus- ja kehittämisyksikön johtamisesta ja kehittämisestä sekä sen toiminnan ja tulosten seurannasta ja arvioinnista
  • toimit tiimin ja hanketyöntekijöiden esimiehenä ja sinulla on monipuolista esimiesosaamista
  • sinulla on vahvaa osaamista mielenterveyden edistämisestä ja tälle sektorille suunnattujen koulutusten suunnittelusta ja koordinoinnista
  • sinulla on verkko- ja digiosaamista koulutusten osalta
  • sinulla on kokemusta erilaisten hankerahoitusten hakemisesta
  • tunnet sosiaali- ja mielenterveysalan palvelujärjestelmää
  • järjestöjen ja julkisen sektorin toimijoiden yhteistyö on sinulle tuttua ja sujuvaa
  • olet valmis matkustamaan
  • haluat ja osaat tehdä tiimityötä, olet kehittämismyönteinen, joustava ja luotettava työkaveri

Koulutuspäällikön tehtävään soveltuva koulutus on esimerkiksi yliopistotasoinen sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai ylempi AMK tai vastaava koulutus. Eduksi katsomme kiinnostuksen ja valmiudet viestiä omasta työstä. Ensisijaisena työskentelypaikkana on Mielenterveyden keskusliiton Helsingin toimisto Malmilla.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, yhteiskunnallisesti merkittävän työn, lakisääteistä kattavamman työterveyshuollon, joustavat työajat, huumorintajuisen ja työhyvinvointia tukevan työyhteisön sekä viihtyisät työtilat Helsingin Malmilla. Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja alkaa sopimuksen mukaan. Voit esittää palkkatoiveesi hakemuksessa.

Koulutuspäällikön tehtävästä antaa lisätietoja kehitysjohtaja Janne Jalava 14.3.2019 klo 10-11 ja 21.3 klo 13-14 puh. 040-3501538. Lähetä hakemuksesi 29.3.2019 mennessä: rekry@mtkl.fi ja merkitse viestikenttään aiheeksi ”koulutuspäällikkö”.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.