Hyppää sisältöön

Haemme Mielenterveyden keskusliittoon sosiaalineuvojaa

Mielenterveyden keskusliitto on mielenterveyden häiriöitä itse kokeneiden ihmisten järjestö. Ajamme mielenterveysongelmia kohdanneiden etuja yhteiskunnassa ja toimimme asiantuntijana heitä koskevissa asioissa. Toiminnassamme yhdistyvät kokemusasiantuntemus ja ammatillisuus.

Haemme Mielenterveyden keskusliittoon sosiaalineuvojaa vakituiseen työsuhteeseen edellisen sosiaalineuvojan siirtyessä eläkkeelle.

Mielenterveyden keskusliiton sosiaalineuvoja auttaa mielenterveysongelmia kohdanneita erilaisissa sosiaaliturvaan ja hoitoon liittyvissä asioissa – puhelimitse, kasvotusten ja sähköisesti. Sosiaalineuvoja tuntee sosiaaliturvan sokkelot ja kouluttaa mielenterveyskuntoutujia ja ammattilaisia. Lisäksi sosiaalineuvoja tekee verkosto- ja vaikuttamistyötä mielenterveysongelmia kokevien ihmisten aseman parantamiseksi ja valvoo mielenterveyskuntoutujien etua. Sosiaalineuvoja osallistuu myös Mielenterveyden keskusliiton kurssi- ja koulutussisältöjen kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalityöntekijän pätevyys. Edellytämme sinulta asiakastyökokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon alalta vähintään viisi vuotta, ja eduksi luemme kokemuksen mielenterveys- tai päihdetyöstä. Tunnet sosiaali- ja terveydenhuoltoa koskevan lainsäädännön sekä terveys- ja sosiaalipalvelujen rakenteen. Työssä on etua järjestötuntemuksesta.

Tehtävässä edellytetään myös matkustusvalmiutta, hyviä yhteistyötaitoja ja halua työskennellä asiakkaiden kanssa. Sosiaalineuvojana osaat viestiä omasta työstäsi ja tuot työtäsi esille liiton viestintäkanavissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, yhteiskunnallisesti merkittävän työn, lakisääteistä kattavamman työterveyshuollon, joustavat työajat, huumorintajuisen ja työhyvinvointia tukevan työyhteisön sekä viihtyisät työtilat Helsingin Malmilla. Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.

Työ alkaa 1.11.2019. Ensisijaisena työskentelypaikkana on Mielenterveyden keskusliiton Helsingin toimisto Malmilla.

Sosiaalineuvojan tehtävästä lisätietoja antaa kehitysjohtaja Janne Jalava 4.9. kello 10–12 ja 10.9. kello 12–14, puh. 040 350 1538 tai janne.jalava@mtkl.fi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen perjantaihin 13.9.2019 mennessä: rekry@mtkl.fi ja merkitse viestikenttään aiheeksi ”sosiaalineuvoja”. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.