Hyppää sisältöön

Mitä mielen päällä? -ryhmächatit tulevat taas!

Syksyn ensimmäisessä chatissä 11.9. klo 17-19 pureudutaan vanhemmuuden tuntoihin: Mitä on hyvä vanhemmuus ja miten olla riittävän hyvä vanhempi elämän tyrskyissä? Miten asettaa rajoja, jos ei niitä itsekään aina tunnista?

Syyskuun toisena aiheena 25.9. on seksuaalisuus; erilaiset roolit, ihmisten odotukset ja suuntautumiset. Miten löytää oma tie ja kulkea sitä levollisesti? Miten olla rohkeasti minä?

Keskustelua luotsaavat samoja asioita kokeneet vertaisohjaajat ja taustatukena on ammattilainen. Voit liittyä keskusteluun nimimerkillä eikä rekisteröitymistä vaadita. Mukaan mahtuu 15 keskustelijaa ja tilanne elää illan aikana.

Liity joukkoon tästä.

Chatit jatkuvat koko syksyn, joka toinen keskiviikko klo 17-19. Syksyn pimenevissä illoissa tiedossa keskusteluita ainakin unettomuudesta, parisuhteista, työssä jaksamisesta ja yksinäisyydestä.

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.