Hyppää sisältöön

Heinäkuussa chattaillaan Et ole yksin -teemalla

Rikkoiko kesä tutut rutiinit? Katosivatko ystävät ja tuttavat lomareissuille? Hiipikö yksinäisyys seuraksesi? Entä miten lähteä kotoa liikkeelle, ihmisten seuraan, edes vähän?

Kesä voi tuntua myös loputtoman pitkältä, ahdistavalta ja yksinäiseltä – ja et ole ainoa, joka tuntee niin. Et ole yksin -ryhmächatissa 10.7. klo 17-19 saa kertoa suoraan miltä tuntuu.

Keskustelua pitävät koossa kaksi samoja asioita kokenutta vertaisohjaajaa. Mukaan voi tulla nimettömänä ja keskusteluun mahtuu kerralla 15 ihmistä. Huomaathan, että tilanne elää illan aikana ja paikkoja voi vapautua.

Klikkaa mukaan tästä!

Mielenterveyden keskusliiton ensimmäisessä Kamala kesäloma -ryhmächatissa keskustelijoita oli illan aikana yksitoista, ja keskusteluissa pohdittiin kesän tekemisiä tai tekemättömyyttä, rahan puutetta ja kotoa lähtemisen vaikeutta.

Jo se ihmeellinen oletus, että kesällä pitää olla jotain tekemistä, luo paljon turhaa ahdistusta. Ei kukaan kysy mitä tekee talvella, tai syksyllä tai maaliskuussa.

Syksyllä chattaillaan joka toinen viikko vaihtuvilla aiheilla. Syyskausi aloitetaan 11.9., jolloin sukelletaan vanhemmuuden tuntoihin Riittävän hyvä vanhempi -teemalla.

Jos yksinäisyys puristaa rintaa nyt, niin muistathan, että neuvontapuhelimme on auki koko kesän.

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.