Hyppää sisältöön

Helmikuussa harjoitellaan mielen hyvinvointia

Itselleen voi opettaa uusia taitoja: omaa mieltä voi rauhoittaa, opettaa myönteisemmäksi tai voi oppia kiinnittämään huomiota onnistumisiin. Harjoitteluapua löytyy helmikuun Mielitekoja-koulutuksista sekä uudesta julkaisusta nimeltä Pieni mielen hyvinvoinnin opas.

Onnistumisen kokemukset saattavat kadota arjen keskelle. Usein myös kannustavat sanat säästetään läheisille, ja ystävällisyys itseä kohtaan unohtuu. Oman mielen hyvinvoinnista on kuitenkin syytä pitää huolta. Mikä parasta, sitä voi myös harjoitella.

Me Mielenterveyden keskusliitossa olemme tuottaneet sinun ja läheistesi tueksi helmikuisen Mielitekoja-verkkokurssisarjan sekä Pienen mielen hyvinvoinnin oppaan. Kurssilta voit valita yhden tai useampia koulutuksia, ja mukaasi saat myös tulostettavan oppaan.

Sekä kurssi että opas ovat maksuttomia ja kaikkien saatavissa.

Mielitekoja-koulutukset ovat keskiviikkoisin klo 14 – 15. Tällä viikolla käsitellään pysähtymisen vaikeutta, ensi viikolla mietitään kiltteyttä itseä kohtaan ja viimeisellä kerralla aiheena ovat tunteet ja niiden hallinta.

Tästä lisätietoa ja ilmoittautumaan

Pieni mielen hyvinvoinnin opas on tarkoitettu kaikille, joita oman hyvinvoinnin ja itsemyötätunnon kehittäminen kiinnostaa. Oppaan harjoituksia voi tehdä yksin, kaksin tai ryhmässä, ja se on näppärä työkalu ja ideapankki myös erilaisten ryhmien vetäjille.

PieniMielenHyvinvoinninOpas_web2022 (pdf, A4, 16 sivua)

PienienHyvienTekojenPiirakka_A4 (tulostettava pdf, A4, 1 sivu)

Lisätietoja:
Kouluttaja Teija Eskola, teija.eskola@mtkl.fi, puh. 040 776 2079

 

 

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.