Hyppää sisältöön

Joulukalenteri: Valoa! alkaa 1.12. sosiaalisessa mediassa

Mielenterveyden keskusliitto julkaisee Instagramissa ja Facebookissa joulukalenterin. Uusi luukku aukeaa joka aamu jouluaattoon asti.

Joulukalenteri: Valoa! on Mielenterveyden keskusliiton joulukalenteri, jota julkaistaan sosiaalisessa mediassa. Se alkaa 1. joulukuuta, ja uusi luukku aukeaa liiton Instagramissa ja Facebookissa joka päivä jouluaattoon asti.

Joulu ei ole kaikille pelkkää iloa ja lämpöä, vaan se on monille myös vaikeaa aikaa, johon voi liittyä raskaita muistoja, paljon kipua ja yksinäisyyttä.

– Joulukalenterilla haluamme tuoda toiveikkuutta ja valoa ihmisten päiviin, sanoo viestinnän asiantuntija Eveliina Aarnos Mielenterveyden keskusliitosta.

Joulukalenterin luukkujen takaa paljastuu vaihtelevia sisältöjä, joiden tärkein tehtävä on ilahduttaa kalenterin seuraajia ja luoda valoa pimeyteen.

– Olemme suunnitelleet kalenteriin joitain yllätyksiäkin mukaan, Aarnos sanoo.

Seuraa Mielenterveyden keskusliittoa Facebookissa ja Instagramissa @mielenterveydenkl, niin näet uudet kalenterin luukut joka päivä. Mielenterveyden keskusliiton verkkosivuille luukut päivitetään arkiaamuisin.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.