Hyppää sisältöön

Kaikille avoimet verkkokurssit ovat auki myös välipäivinä

Mielenterveyden keskusliiton palveluissa on poikkeusaukioloajat loppuvuonna, mutta kaikille avoimia ja maksuttomia verkkokursseja on mahdollista käydä omaan tahtiin mikä tahansa päivä, mihin tahansa kellonaikaan. Kursseja on muun muassa ahdistuksesta ja opintojumista.

Kaipaatko tukea mielenterveysasioiden pohdiskeluun? Oletko kiinnostunut tutustumaan muiden samaa kokeneiden ajatuksiin? Olisiko nyt vuoden loppumetreillä hyvä aika keskittyä itseesi ja sinun hyvinvointiisi? Mielenterveyden keskusliiton Oppimisyhteisö Kipinässä on auki neljä kaikille avointa ja maksutonta verkkokurssia, jotka voit käydä ihan milloin ja missä sinulle parhaiten sopii. Jokaista verkkokurssia on ollut mukana suunnittelemassa ja tuottamassa suuri joukko ihmisiä, joille aihe on omakohtaisesti tuttu.

Ahdistus kuin usvainen suo

Onko tämä ahdistusta? Mistä se tulee ja johtuu? Mikä auttaisi nopeasti, mikä pysyvämmin? Verkkokurssi ihmisille, joilla on ahdistuneisuushäiriö ja heille, jotka eivät ole siitä aivan varmoja.

Masennus kuin ikisade?

Voisiko kyse olla masennuksesta? Miltä masennus tuntuu ja näyttää, entä mistä apua ja toivoa? Verkkokurssi kaikille, jotka pohtivat mistä oma ilottomuus, jaksamattomuus, itkuherkkyys ja ärtymys mahtavat johtua.

Opinnot kuin loputon pitäisi

Stressaa, opinnot jumissa kuin liisterissä istuisi. Muodoton möhkäle, josta ei saa otetta. Pitäisi, pitäisi, pitäisi. Verkkokurssi opiskelijoille, jotka kaipaavat tukea opintojumin purkuun ja jaksamiseen.

Ehkä joskus vielä töihin

”Missä sä oot nykyisin töissä?” Ensimmäinen kysymys vanhalle tutulle. Entä, jos en missään? Pitkään aikaan. Sairastuminen tipautti työelämästä. Sisällä myllertävät häpeä ja huonommuuden tunne. Verkkokurssi kaikille, jotka haaveilevat työelämästä, mutta ajatus tuntuu kaukaiselta ja pelottavalta.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä!

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.