Hyppää sisältöön

Kevään 2019 kurssiopas on ilmestynyt

Mielenterveyden keskusliiton kevään 2019 Uusi alku -kurssiopas ilmestyi ja samalla käynnistyi ilmoittautuminen kursseille.

Kurssien ja koulutusten sisällöt tarjoavat käytännön työkaluja, tukea ja tietoa mielenterveyden ongelmista toipuville, heidän perheilleen, alan ammattilaisille sekä heille, jotka ovat itse jo toipuneet ja haluavat auttaa toisia mielenterveyden häiriöitä kokeneita. Valikoimassa on lisäksi verkkokursseja heille, jotka tuntevat etäosallistumisen kotoa käsin omaksi tavakseen.

Kaikille avoimet ”Hyvinvoinnin iltakoulu”-luennot jatkuvat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa ja Turussa. Iltakouluissa aiheina ovat mm. häpeä, itsemyötätunto, jaksaminen, parisuhde ja vanhemmuus. Alueellisissa seminaareissa Kajaanissa ja Kokkolassa otsikolla ”Jos sun käsi murtuu, jos sun mieli murtuu” taas käsitellään mielenterveysongelmiin liittyvää stigmaa eri näkökannoilta.

Erilaisia luentoja ja kursseja on keväällä yli 50 yhteensä 33 paikkakunnalla ympäri Suomea. Suuri osa tapahtumista toteutetaan yhteistyössä paikallisten, alueellisten tai valtakunnallisten mielenterveysyhdistysten kanssa.

Selaile sähköistä kurssiopasta

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.