Hyppää sisältöön

Metalliliiterin 2. jaksossa kirjailija Jenny Rostain: ”Olen elänyt kaunistellen sanotusti raskaan elämän”

Metalliliiterin ovet narahtavat jälleen auki ja tällä kertaa Erkka Korhosen seuraan istuutuu kirjailija, näyttelijä ja valokuvaaja Jenny Rostain. Jennyn kanssa ollaan luovuuden lähteellä, pohditaan luovan työn merkitystä sekä puhutaan traumoista sekä toivon löytämisestä.

Metalliliiteri-videopodcastissa keskustellaan mielenterveydestä raskaan musiikin rytmittämänä. Podcastia juontaa Mielenterveyden keskusliiton kulttuurikummi, kitaristi Erkka Korhonen. Erkka on kutsunut studioon kanssaan keskustelemaan ystäviään musiikki- ja kulttuurialalta.

Toisessa jaksossa Erkkaa vastapäätä istuutuu kirjailija, näyttelijä ja valokuvaaja Jenny Rostain. Jenny on kirjoittanut useissa kirjoissaan mielenterveysaiheista ja kertonut myös omista kokemuksistaan. Hän on kulkenut omien sanojensa mukaan yhden vaikeimmista poluista, mitä voi kuvitella. Mistä vaikealla polulla on riittänyt toivoa?

Nuorena saatu masennusdiagnoosi vaikutti pitkään Jennyn identiteettiin. Miten elämä on kannatellut? Entä millaista roolia on siinä on näytellyt luova työ ja kirjoittaminen?

Katso Metalliliiterin 2. jakso YouTubessa tai kuuntele Spotifyssa.

Toista video YouTubessa (aukeaa uuteen välilehteen)

Sivun pääkuva: Nina Tuittu


Rockway

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.