Hyppää sisältöön

Metalliliiterin joulun erikoisjaksossa vieraana JP Leppäluoto

Metalliliiterissä pysähdytään jouluun liittyvien tunteiden ja ajatusten äärelle, kun Erkka Korhosen kanssa studion penkeille istuu JP Leppäluoto. Lapsuusjoulujen muistelu johdattaa miehet pohtimaan isyyttä. Lisäksi he keskustelevat joulumusiikin herättämistä tunteista sekä siitä, millaisen itsestä huolehtimisen lahjan voisi jouluna itselleen antaa.

Metalliliiterin joulujakso on nyt ulkona! Raskasta Joulua -kiertueen perustajan ja Mielenterveyden keskusliiton kulttuurikummin Erkka Korhosen vieraana studiossa on JP Leppäluoto, joka tunnetaan muun muassa Elämäni biisi -ohjelmasta ja myös Raskasta Joulua -kiertueilta. Ensi vuonna JP nähdään Yö-yhtyeen solistina.

Puheenaiheina podcastissa ovat joulun herättämät ajatukset ja tunteet. Lapsuusjoulujen muistelu johdattaa pohtimaan isyyttä ja suhdetta omiin lapsiin.

Keskellä kiertuetta studioon tulleet miehet puhuvat myös Raskaasta Joulusta ja siitä, miten se on vaikuttanut heidän jouluihinsa. Millainen yhteisö kiertueelle on syntynyt ja millaisia ajatuksia yleisöltä kuullut tarinat musiikin merkityksestä jouluihin ja mielenterveyteen herättävät? JP kertoo myös omasta suhteestaan joulumusiikkiin, mikä ei ole aivan niin mutkaton kuin joulumusiikin esittäjästä voisi olettaa.

Lopuksi Erkka ja JP puhuvat vielä itsen huomioimisen tärkeydestä. JP kertoo asettaneensa itsensä etusijalle käydessään läpi avioeroa ja sitä edeltäneinä vaikeina aikoina. Mitä hän ajattelee niistä ajoista ja silloisesta itsestään nyt?

Katso Metalliliiteri YouTubesta tai kuuntele Spotifysta!

Toista video YouTubessa (aukeaa uuteen välilehteen)

Artikkelin pääkuva: Nina Tuittu

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.