Hyppää sisältöön

Mielenterveyden keskusliitto mukana Auttamisesta Arkea -lahjoituspalvelussa

Palvelun tarkoituksena on auttaa keräämään varoja ihmisten ja yhteiskunnan hyvinvointia kehittävien järjestöjen toimintaan.

Avuntarve suomalaisessa yhteiskunnassa on jatkuvassa kasvussa. Erilaisten järjestöjen merkitys vallitsevan tilanteen ratkaisemisessa ja ihmisten tukemisessa on valtava. Kuitenkin samaan aikaan kolmannen sektorin rahoitus on suuren leikkausuhan alla.

Mielenterveyden keskusliitto on liittynyt mukaan Auttamisesta Arkea -palveluun, joka kokoaa yhteen kaikki luotettavat järjestötoimijat, joilla on tärkeä ihmisten ja yhteiskunnan hyvinvointia kehittävä vaikutus. Auttamisesta Arkea auttaa keräämään varoja järjestöjen työhön muuttuvassa toimintaympäristössä. Palvelun avulla apua voidaan ohjata valtakunnallisesti ja paikallisesti laajasti kaikkialle Suomeen.

Mukana on lukuisia sosiaali-, terveys-, nuoriso-, urheilu-, pelastus-, suojelu- ja luontojärjestöjä.

Lue lisää ja lahjoita: www.auttamisestaarkea.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.