Hyppää sisältöön

Mielenterveysmessuilla uutta skitsofreniasta, psykoosista ja lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Marraskuussa pidettävien Mielenterveysmessujen ohjelma on valmis ja huippukiinnostaviin seminaareihin pääsee ilmoittautumaan jo ennen kesälomia, 11.6. alkaen.

Tiistaina 19.11. seminaariohjelman aloittaa Pippa Laukka, joka luennoi keynote-puheenvuorossaan, siitä miten elintavoilla voi vaikuttaa kehon ja mielen hyvinvointiin.

Keskiviikkona 20.11. taas keynote-puhujana on Pertti Rintahaka ja aiheena psykoosisairauksien elinkaari.

Kumpanakin päivänä valittavissa on neljä vaihtoehtoista seminaarikokonaisuutta.Tarjolla on uutta tietoa mm. skitsofreniasta, tunteista ja mielestä hoito- ja asiakastyössä, itsemurhien ehkäisystä, lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä, psykoosista sekä masennuksesta ja elintavoista. Puhujina on huippuasiantuntijoita kuten  Hannu Lauerma, Pia Charpentier, Jukka Kärkkäinen, Linnea Karlsson, Anna-Maija Lampinen ja Max Karukivi.

Kuhunkin seminaariin on paikkoja rajallinen määrä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 11.6.

Mielenterveysmessuilla on myös laaja näyttely sekä kaikille avoimia yleisöluentoja. Yleisöluentojen ohjelma ilmestyy syksyn aikana.

Mielenterveyden keskusliiton järjestämät Mielenterveysmessut 19.-20.11.2019 ovat valtakunnallisen mielenterveysviikon (vko 47) päätapahtuma.

Tutustu Mielenterveysmessuihin

Tutustu messujen seminaariohjelmaan ja ilmoittaudu

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.