Hyppää sisältöön

Mielentila-ryhmä kokoontuu Facebookissa

Mielentila on Mielenterveyden keskusliiton ylläpitämä yksityinen keskusteluryhmä Facebookissa, missä voi keskustella mielen hyvinvointiin ja mielenterveyteen liittyvistä asioista. 

Kaihertaako mieltäsi jokin ajatus tai kysymys, johon kaipaisit vertaistukea? Luitko jotain mielenkiintoista, mistä voisi olla hyötyä ja iloa muillekin mielenterveysongelmia kokeneille? Vai haluatko ihan vain jutella kirjoittaen mielenterveysaiheisiin liittyen? Mielentila-ryhmä Facebookissa on oikea foorumi kaikkeen tähän.

Mielentila on yksityinen keskusteluryhmä, joka antaa mahdollisuuden keskustella kaikesta mielen hyvinvointiin ja mielenterveyteen liittyvistä asioista. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki, joille mielenterveyden ongelmat ovat ajankohtaisia ja tärkeitä joko omasta, läheisen tai ammattilaisen näkökulmasta käsin.

Ryhmässä voi sekä antaa että saada vertaistukea erilaisista mielenterveyteen liittyvistä aiheista. Toisille jaetut kokemukset ja ajatukset voivat alkaa näyttää toiveikkaammilta kuin yksin pohdittuina. Mikään ongelma ei ole liian pieni ryhmässä pohdittavaksi. Yksityinen ryhmä mahdollistaa sen, että kaikki kirjoitukset ja keskustelun avaukset ovat näkyvissä vain niille, jotka ovat ryhmässä mukana.

Mielentila-ryhmää ylläpitävät ja moderoivat Mielenterveyden keskusliiton työntekijät.

Löydät ryhmän Facebookista hakusanalla Mielentila.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.