Hyppää sisältöön

Osallistu trauma-aiheisen kurssin tuottamiseen omalla tarinallasi

Haluaistiko auttaa toisia ihmisiä omilla kokemuksillasi? Voisivatko vaikeat ajat ja sinun tietosi siitä, mikä auttoi, olla toiselle tueksi? Kerro tarinasi!

Mielenterveyden keskusliitto tuottaa parhaillaan trauma-aiheista verkkokurssia, jossa tärkeässä roolissa ovat ihmisten omat kokemukset selviämisestä. Etsimmekin nyt vapaaehtoisia, jotka haluavat osallistua kurssin tuottamiseen ja kirjoittaa siitä, millaista on elää arkea traumakokemuksen kanssa, ja varsinkin mikä on auttanut selviytymään ja mikä tuonut toivoa. Kamalaa aikaa tai traumakokemusta ei tarvitse tarkemmin avata muille, vaan keskitymme selviytymiskeinoihin. Keräämme kaikki kokemukset nimimerkeillä, omalla nimellä ei tarvitse esiintyä.

Toisten ihmisten omat kokemukset koetaan verkkokursseillamme usein niiksi kaikkein tärkeimmiksi, toivoa herättäviksi jutuiksi. Siksi keräämme tarinoita.

Jos haluat osallistua, kysy lisää ja pyydä apukysymyksiä kirjoitukselle: riitta.hamalainen@mtkl.fi

Tarinoita keräämme 5.10. 2022 asti.

Tekstit: Keräämme tarinoita verkkokurssille. Haluaisitko auttaa toisia omilla kokemuksillasi?

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.