Hyppää sisältöön

Seppo-koiran kalenterista ja palapelistä lahjoitukset liiton vapaaehtoistoimintaan

Vuoden 2020 Hyvän mielen lähettiläs Seppo-koira on julkaissut uudet, upeat valokuvatuotteet, joiden myynnistä osa ohjataan Mielenterveyden keskusliiton vapaaehtoistyön tukemiseen. Paljon toivotut tuotteet löytyvät Ifolorin verkkokaupasta.

Moni muistaa varmasti viime vuonna Mielenterveyden keskusliiton Hyvän mielen lähettiläänä ilahduttaneen Seppo-koiran. Seppo levittää positiivista energiaa sosiaalisessa mediassa ja on jo vuosien ajan tehnyt omistajansa Petteri Poukan kanssa vapaaehtoistyötä yksinäisten ihmisten parissa.

Nyt Sepon faneja hemmotelleen, kun sekä valokuvakalenteri vuodelle 2022 että 196 palan palapeli Sepon kuvalla ovat saatavilla Ifolorin verkkokaupasta. Jokaisesta myydystä kalenterista ohjataan vapaaehtoistoiminnan tueksi 5 euroa ja palapelistä 3 euroa.

Vapaaehtoistoiminnan kautta mielenterveyden ongelmia itse kokeneet voivat valjastaa kokemuksensa voimavaraksi ja olla vertaistukena niille, joiden elämässä mielenterveyden ongelmat ovat tällä hetkellä ajankohtaisia.

− Erilaiset mielenterveysongelmat ovat iso ja jatkuvasti kasvava haaste yhteiskunnassamme. Mieli voi särkyä kenellä tahansa, eikä siinä ole mitään hävettävää. Mielenterveyden keskusliiton uusi vapaaehtoistoiminta on mielestäni todella tärkeä, ja haluan lisätä tietoisuutta siitä omilla ja Sepon somekanavilla. Ja samalla kerätä varoja toiminnan tueksi, Petteri Poukka sanoo.

Poukan mukaan Sepolle kuuluu tällä hetkellä oikein hyvää.

−  Hän on 11-vuotias, virkeä ja energinen pikkupapparainen, joka jaksaa edelleen kirmata nuorekkaasti metsäpoluilla.

Seposta on myös tullut isoveli, kun perheeseen syntyi elokuussa esikoistytär.

− Hän on ottanut isoveljen roolin mahtavasti vastaan. Hoivaaminen ja vartioiminen ovat aivan huipputasolla, Poukka kertoo.

Mielenterveyden keskusliitto kiittää lämmöllä Seppoa ja Petteriä vapaaehtoistoiminnan tukemisesta!

Tutustu Seppo-kalenteriin ja -palapeliin

Seppo-palapeli ilahduttaa varmasti pulmapelien ystäviä ikään katsomatta ja sopii koottavaksi vaikka koko perheen voimin. Kalenterin voi ripustaa omalle seinälle tai viedä lahjaksi läheiselle. Molemmat sopivat erinomaisesti myös vaikkapa pukinkonttiin, ja samalla olet mukana tukemassa mielenterveystyötä.

Löydät Seppo-koiran valokuvatuotteet Ifolorin verkkosivuilta.

Seuraa Sepon iloa myös:

https://seppokoira.fi

Facebookissa

Instagramissa

Twitterissä

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.