Hyppää sisältöön

Syksyllä keskustellaan chatissä parisuhteesta, työssä jaksamisesta ja yksinäisyydestä

Mielenterveyden keskusliitto käynnisti uuden palvelun, säännölliset, vertaistukipohjaiset ryhmächat kesällä, jolloin monet palvelut sulkevat ovensa kesälomien ajaksi. Elokuun tauon jälkeen chatit jatkuvat joka toinen viikko. Syksyn teemoja ovat mm. identiteetti, seksuaalisuus, parisuhde, työssä jaksaminen, unettomuus ja yksinäisyys.

Kaikille avoimet chatit, joihin voi osallistua halutessaan vaikka nimimerkillä, ovat jo löytäneet oman yleisönsä. Syyskuun alussa erityisesti joukko äitejä keskusteli verkossa vanhemmuudesta ja vanhempana jaksamisesta parin tunnin ajan.

Mukana chat-keskusteluissa on aina sekä vertaisohjaaja, jolla on kulloisestakin aiheesta omakohtaista kokemusta että Mielenterveyden keskusliiton ammattilainen.

 

Kurkkaa tästä syksyn kaikki ryhmächattien teemat ja ajankohdat.

 

Tutustu lisää Mielenterveyden keskusliiton kurssitarjontaan.

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.