Hyppää sisältöön

Syksyn kurssitarjonta tuo valoa ja toivoa arkeen

Mielenterveyden keskusliiton syksyn 2021 kurssiopas on ilmestynyt, ja ilmoittautuminen ja haku kursseille käynnistynyt. Lukuisten verkkokurssien ja -koulutusten lisäksi ohjelmistossa on jälleen kasvokkaisia tapahtumia.

Aurinkoinen kesä täytti D-vitamiinivarastot ja tarjosi erilaisia tapoja lomailuun. Pikkuhiljaa syksyn tuoksu alkaa leijua ilmassa, ja mieli suunnitella tulevaa. Onhan kalenterissasi runsaasti tilaa itsestä huolehtimiselle?

Syyskauden aikana tarjoamme 70 erilaista verkkokoulutusta tai -kurssia, ja erilaisia kasvokkaisia tapahtumia yhteensä 23 paikkakunnalla. Jokaiselle löytyy varmasti sopivaa sisältöä ikään, sukupuoleen ja elämäntilanteeseen katsomatta. Toimintamme keskiössä ovat mielenterveyshaasteita itse kokeneet ihmiset, joten heidän kokemuksensa näkyvät ja kuuluvat jälleen kurssitarjonnassamme. Olitpa sitten opiskelija, työelämässä, työelämän ulkopuolella, sinkku, parisuhteessa tai perheellinen, olet tervetullut etsimään, hapuilemaan ja löytämään kanssamme.

Rankka koronapandemia-aika on vaikuttanut meidän kaikkien jaksamiseen, ja ikävä ihmisten luo on kova. Olemme toiveikkaita, että pääsemme tapaamaan kasvotusten myös koulutusten ja kurssien merkeissä. Seuraamme kuitenkin viranomaisohjeita kokoontumisten, yleisötilaisuuksien ja liikkumisen suhteen. Joudummekin varaamaan oikeuden muuttaa oppaassa ilmoitettujen tapahtumien osallistujamääriä ja tiloja viranomaismääräysten ja -suositusten noudattamiseksi.

Selaile sähköistä kurssiopastamme:

Huom! Saat suurennettua näkymää oikeassa alakulmassa olevasta ruudusta.

Kurssiopas pdf-muodossa:

Uusi Alku, syksy 2021

Etsi kursseja tapahtumakalenteristamme:

http://www.mtkl.fi/tapahtumakalenteri

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.