Hyppää sisältöön

Syksyn uutuuksina tulevaisuustyöpajat, ryhmächatit ja ”Minun kokemukseni”-sarja

Mielenterveyden keskusliiton syksyn 2019 kurssiopas ilmestyi 7.8. ja samalla aukesi ilmoittautuminen kursseille ja koulutuksiin. Syksyn uutuuksia ovat ”Mitä mielen päällä?” -ryhmächatit, joissa pääsee kerran kuussa keskustelemaan toisten samoja asioita miettivien kanssa verkossa, vaikka aivan nimettömänä ja vertaisohjaajan johdolla. Chatit käynnistyvät syyskuussa ja keskusteluaiheina ovat mm. vanhemmuuden haasteet, työelämässä jaksaminen, parisuhde, univaikeudet sekä jouluajan yksinäisyys.

Uutta ovat myös kaikille avoimet Minun kokemukseni -tilaisuudet, joissa puhujat kertovat omakohtaisia kokemuksiaan eri aiheista sekä Tulevaisuustyöpajat, joissa pohditaan  tulevaisuuden työelämää ja kokemuksien hyödyntämistä vahvuuksina.

Mielenterveysongelmia omakohtaisesti kokevien kursseilla korostuvat syksyllä liikunta ja kulttuuri arjen ilona. Heille, joiden asiakkaiden arjessa mielenterveyden ongelmat ovat ajankohtaisia, tuomme järjestölähtöistä, pitkäaikaista kokemusosaamistamme ja välineitä toivon herättelyyn.

Laajassa tarjonnassa on kursseja omassa arjessaan mielenterveyden ongelmia kokeville, läheisille, perheille, pareille sekä heille, jotka haluavat tuoda toivoa toisille. Kaikkiaan kursseja on reilusti yli 50, yhteensä 27 paikkakunnalla. Verkkokursseille taas pääsee osallistumaan ihan mistä päin maata vaan. Suuri osa toiminnasta toteutetaan yhteistyössä paikallisen tai valtakunnallisen mielenterveysyhdistyksen kanssa.

Tutustu tapahtumakalenteriin  ja ilmoittaudu

Tulosta Uusi Alku-kurssiopas, Syksy 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.