Hyppää sisältöön

Tommi "Tuple" Salmela Metalliliiteri-podcastissa: "Halusin tehdä levyn joka alkaa isästäni ja päättyy äitiini"

Metalliliiteri avaa ovensa neljännen kerran ja tällä kertaa Erkka Korhosen seuraksi studioon saapuu solisti Tommi "Tuple" Salmela. Tuple tunnetaan muun muassa Tarot-yhtyeestä ja soolotuotannostaan. Ensimmäisellä soololevyllään hän käsittelee muun muassa isän menettämistä pienenä lapsena.

Metalliliiterin neljännen jakson vieras Tommi ”Tuple” Salmela on ammatiltaan nuoriso-ohjaaja. Erkka Korhosen kanssa Tuple keskusteleekin muun muassa nuorten mielenterveysongelmista ja siitä, mikä merkitys kohtaamisella on nuorisotyössä. Miehet keskustelevat myös siitä, miten ottaa läheisen kanssa puheeksi itsetuhoisetajatukset.

Ensimmäisellä soololevyllään Wooden box Tuple käy läpi elämänsä tapahtumia. Levyn ensimmäiseksi teemaksi valikoitui isän menettäminen ja siihen liittynyt pienen pojan hämmennys. Jaksossa Tuple pohtii sitä, miten isän menettäminen viisivuotiaana on vaikuttanut hänen elämäänsä. Erkka ja Tuple keskustelevat myös musiikin tekemisestä ja henkilökohtaisten asioiden käsittelystä musiikissa. Missä kulkee raja?

Kuuntele uusi jakso tiistaina 21.11. heti puolen yön jälkeen YouTubessa tai Spotifyssa ja täällä heti aamulla!

Toista video YouTubessa (aukeaa uuteen välilehteen)

Muista myös It’s Heavy -soittolista Spotifyssa. Listalta löytyy podcastin vieraiden sekä kuulijoiden valitsemia raskaan musiikin terapiabiisejä.

Pääkuva: Nina Tuittu

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.