Hyppää sisältöön

Rokkia ja ruskaryskeitä, teatteria ja tallitöitä: Tutustu mielenterveysyhdistyksiimme!

Vilkasta bänditoimintaa ja 60 studiossa nauhoitettua biisiä. Vähintään kahdeksan puhkikulutettua Kimble-lautaa vuodessa. Vuotuinen RantaKaala, omat festarit, koronaturnaukset, lammasherkkuretki, sultsinan maistajaiset, ruskaryskeet, kaamoksen kaatajaiset. Luontoretkiä, ratsastusta ja tallitöitä, teatteria, salibandyä, lentopalloa, jopa oma jalkapallojoukkue ja kalastusporukka. Verkkokursseja, digitukea ja pelituotantoa. Yhdessä yhdistyksessä kokoonnutaan tiistaisin tuppikieriköille, toisessa arvostetaan hipitinlippiä, kolmannessa tuotetaan oma kuunnelma ja kudotaan villasukat kaikille.

Mielenterveysyhdistyksissämme eri puolilla maata on häkellyttävän laajaa ja idearikasta toimintaa. Monien retkien ja harrastusten ohella myös ihan vaan kuulumisten vaihtoa ja keskustelua kahvikupin äärellä. Vertaistuki on toiminnan ydintä.

Mielenvireys, Mielenterveyden keskusliitto
Nuotiokahvit Mielenvireyden TOLPPA-hankkeen luontoretkellä Oulussa.

Esittelyssä ensimmäiset 35 yhdistystä

Esittelemme vähitellen jokaisen yli 160 yhdistyksestämme artikkelilla. Ensimmäisiin 35 voit tutustua jo nyt ja hämmästyä toiminnan monipuolisuudesta. Klikkaa yhdistyskorttien oikeassa yläkulmassa olevaa ”Lue lisää” ja kurkkaa, mitä kaikkea mielenterveysyhdistyksissä tehdäänkään. Samalla saat selville senkin, mikä on tuppikierikkä tai hipitinlippi.

Esittelyt löydät seuraavista yhdistyksistä

Ala-Satakunnan mielenterveysyhdistys, Balanssi, Emppis, Enon Mielenterveysyhdistys Säike, Espoon mielenterveysyhdistys EMY, Hankasalmen Tuikku, Hyvän mielen pelit, Iisalmen mielenterveystuki, Ikaalisten Mielihyvä, Imatran Puutalo, Kaavin MIE-TE, Kajaanin Hyvä Mieli, Kalajokilaakson mielenterveysyhdistys Mielikit, Keski-Pohjanmaan mielenterveysyhdistys Varaventtiili, Leikkiväki, Lounais-Suomen SYLI, Maahanmuuttajien Päihde- ja Mielenterveysongelma, Mielenterveysyhdistys Hyvinkään Verso, Mielenterveysyhdistys Kello, Mielenvireys, Mieli Maasta, Palveluyhdistys Kaseva, Paniikkihäiriöyhdistys, Pohjois-Karjalan Mielenterveyden tuki, Porin Ponitalli, Psykososiaalinen ryhmä Symppis, Puolangan Miete, Ristiinan mielenterveysyhdistys Risla, Seinäjoen alueen mielenterveysyhdistys SAMY, Sotkamon mielenterveyden tuki, Säpikäs, Taiteen Sulattamo, Tuupovaaran mielenterveysyhdistys Kajastus, Tuuppari – Virlahden Mielenterveyden Tuki ja Tuusniemen Mielenterveysyhdistys Tuikku

Tutustu yhdistysten toimintaan täällä!

Rokkimeininkiä Jyväskylän Kellossa ja uunituore Baseclockersin video.

Toista video YouTubessa (aukeaa uuteen välilehteen)

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.