Hyppää sisältöön

Tutustu toimintaamme – katso uusi videomme!

Mielenterveyden keskusliiton uusi animaatiovideo on toteutettu yhteistyössä Videotiivisteen kanssa. Noin puolitoista minuuttia kestävä video kertoo ydinajatuksemme:

Mielenterveyden keskusliitto on kaikkien mielenterveysongelmia itse kokeneiden ihmisten järjestö. Tarjoamme tietoa, tukea ja neuvontaa sekä kokemuksia, koulutuksia ja tapahtumia. Kun tarvitset asiantuntijaa tai kaipaat yhteisöä, löydät ne meiltä. Yhteiskunnallinen tehtävämme on mielenterveyden häiriöitä itse kokeneiden henkilöiden edunvalvonta sekä päätöksentekoon ja asenteisiin vaikuttaminen ennakkoluulojen ja leimautumisen vähentämiseksi. Mielenterveyden keskusliiton ydinajatus on se, että mielenterveys ja sen häiriöt ovat yksilöllisiä kokemuksia eikä niitä ole syytä lokeroida. Mielenterveys on meillä kaikilla jatkuvassa muutoksessa, ja mielenterveysongelmat voivat koskettaa ketä tahansa meistä. Jokainen voi myös osallistua toimintaamme ja jättää inhimillisen jälkensä – tervetuloa mukaan!

Toista video YouTubessa (aukeaa uuteen välilehteen)

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.