Hyppää sisältöön

Uupumuksen kokenut ihminen, tule ideoimaan uutta kurssia!

Oletko kokenut uupumuksen? Etsinyt hätääntyneenä ymmärrystä omasta tilanteesta ja omista oloista? Kaivannut tietoa oireista, keinoista pärjätä, toipumisesta? Toivonut kuulevansa ymmärrystä, lohtua ja toivoa tuovia lauseita, jotta sietäisi takapakkeja? Tule kanssamme ideoimaan ja suunnittelemaan uupumusta käsittelevää verkkokurssia!

Olet juuri oikea henkilö, jos olet kokenut uupumisen ja toipumisesi on alkanut. Aiempaa kokemusta verkkokursseista tai kehittämisestä ei tarvita, oma kokemus ja halukkuus kertoa kokemuksista riittää.

Toiveenamme olisi löytää enintään 15 hengen porukka, jossa uupumisen monet eri puolet, siihen johtaneet polut ja toipumisen lukemattomat keinot pääsisivät esille. Jokainen uupuminen on erilainen ja jokaisen uupuneen tie toipumiseen omanlainen. Kaiken tämän kokemusten kirjon haluamme tuoda esiin kurssilla.

Järjestämme kaksi kehittämispajaa 15.5. ja 29.5. klo 13.30−16. Pajat järjestetään verkossa, Teamsissa. Toivomme sinun osallistuvan molempiin pajoihin, ne nimittäin muodostavat kokonaisuuden.

Tule juuri oma itsenäsi ja luota meidän kanssamme siihen, että kokemuksesi auttaa muita!

Jos kiinnostuit, laita viesti digipalveluiden asiantuntijallemme Paula Paloheimolle, paula.paloheimo@mtkl.fi 6.5. mennessä. Kerrothan viestissäsi jotain itsestäsi ja omista kokemuksistasi, jotta saamme kokoon mahdollisimman monipuolisen porukan.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.