Hyppää sisältöön

Vastaa kyselyyn: miten poikkeustila on vaikuttanut selviytymiseesi arjessa? 

Koronapandemian aiheuttaman poikkeustilan vaikutukset tuntuvat jokaisen arjessa, ja kriisi osuu vakavasti jo ennestään haavoittuvassa asemassa oleviin ihmisiin. Nyt kerätään lisätietoa erityisesti heidän tilanteestaan. 

Kysely kartoittaa tietoa erilaisten ihmisten kokemuksista ja näkemyksistä, jotta järjestötyötä osataan jatkossa kohdistaa hyvinvoinnin tukemiseen. Vastauksia käytetään toimintakyvyn ja hyvinvoinnin tukemiseksi, tutkimukseen sekä järjestötyön kehittämiseksi. 

On tärkeää, että kyselyyn vastaisivat mahdollisimman monenlaiset ihmiset, jotka ovat kohdanneet elämässään erilaisia vaikeuksia. Jos siis sinulla tai läheiselläsi on mielenterveyden ongelmia, tule mukaan kartuttamaan tietoa!  

Kyselyyn vastataan anonyymisti ja se sisältää kysymyksiä elämäntilanteen eri osa-alueista, psyykkisestä kuormittuneisuudesta, päihteiden käytöstä, järjestöjen toiminnasta ja hyvinvointia tukevista tekijöistä. 

 

Vastaa kyselyyn täältä

 

Kysely on laadittu yhteistyössä Toimintakyky kuntoon -avustusohjelman sekä Päihde- ja mielenterveysjärjestöjen tutkimusohjelman (MIPA 2.0) kanssa. 

Lisätietoa kyselystä

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.