Hyppää sisältöön

Tervetuloa Repoveden Skutsirastille!

Welcome to Skutsirasti!

Itsensä voittaminen

 

Mieti elämässäsi sellaista tilannetta, joka on ollut sinulle hieman vaikea tai pelottava, mutta pelosta huolimatta olet kohdannut asian. Asian kohdatessasi tunsit ehkä ylpeyttä ja hyvää oloa siitä, että olit pelosta ja vaikeudesta huolimatta toiminut ja sillä tavoin voittanut itsesi.

Mikä fiilis siitä jäi? Miltä onnistuminen tuntuu kehossasi?

Talleta tämä onnistumisen tunne mieleen ja kehoon. Aina, kun sinulle tulee hankala tai pelottava tilanne elämässä, voit palata tähän onnistumisen tunteeseen ja saada siitä voimia ja vahvuutta selvitä jatkossakin vaikeista tai pelottavista tilanteista.

Voit kiittää itseäsi harjoituksesta.


Conquering yourself

 

Think about a difficult or frightening situation in your life that you have faced despite your fears. When you faced it, you may have felt proud and happy for conquering yourself despite fear and difficulty.

How did it make you feel? How does succeeding in something feel in your body?

Keep this feeling of success with you. If you find yourself in a difficult or frightening situation again, you can return to this feeling of success and gain strength and power to help you face it.

You can thank yourself for the exercise.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.