Hyppää sisältöön

Syty liikkeelle -liikuntahaaste 2023

Syty liikkeelle -haaste starttaa taas.  Neljän viikon kampanja haastaa yhdistykset ja yhdistysten jäsenet liikkumaan ja kirjaamaan päivittäiset liikkumisminuutit omaan Syty liikkeelle -liikuntakorttiin. Kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan yllätyspalkintoja. Myös aktiivisin yhdistys palkitaan.

  • Kampanja-aika on neljä viikkoa, 25.9.–22.10.2023.
  • Kilpailuun voivat osallistua Mielenterveyden keskusliiton henkilöjäsenet sekä jäsenyhdistykset.
  • Henkilöjäsenet saavat liikuntakortin syyskuun henkilökohtaisen kirjeen mukana postitse. Yhdistyksille toimitetaan linkki liikuntakorttiin jäsenkirjeessä 1.9. sähköisenä tiedostona. Liikuntakortin voi tulostaa myös tästä (lisää nimesi ja yhteystietosi tulostettavaan korttiin).

Näin osallistut

Merkitse kääntöpuolen kalenteriin kunkin päivän liikunta-aika yhteensä minuutteina. Myös 5 minuutin tuokiot lasketaan, sillä liikunta piristää mieltä ja kehoa pieninäkin annoksina. Muista kaikki erilaiset liikkumisen tavat ja lajit, myös kauppa- ja asiointimatkat ja muu hyötyliikunta, jossa kuljet käyttäen omaa lihasvoimaa.

Vinkki: Liiku Katin ohjein kotona. Napsauta video pyörimään tästä.

Täytä yhteystiedot ja palauta liikuntakortti viimeistään 26.10.

Lisää puhelinnumerosi, sähköpostisi ja yhdistyksesi nimi viereiseen kenttään nimesi ja osoitteesi alle.

Kun kalenteri on täytetty, ota kuva liikuntakortin molemmista puolista ja lähetä ne numeroon 046 920 6427 tai sähköpostilla kati.rantonen@mtkl.fi . Kortin voi myös postittaa: Mielenterveyden keskusliitto, Matarankatu 6 A1, 40100 Jyväskylä tai toimittaa pikaisesti omaan yhdistykseen.

Näin yhdistys osallistuu mukaan

Yhdistys voi palauttaa kaikkien jäsentensä kortit yhtenä lähetyksenä. Palkitsemme yhdistyksen, josta palautuu eniten kortteja suhteessa jäsenmäärään.

Osallistuneiden kesken arvotaan kivoja palkintoja. Kaikki palkinnot toimitetaan postitse kampanjan päätyttyä.

Katso ja tulosta kampanjamateriaalit

Syty liikkeelle -liikuntakortti
Syty liikkeelle -juliste yhdistyksen seinälle
Syty liikkeelle -juliste (yhdistyksen oman tapahtuman käyttöön)

Kampanjan kuvia voi jakaa sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #sytyliikkeelle

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.