Hyppää sisältöön

Mielenterveyden keskusliitto peruu tapahtumat 30.5. saakka

Suomen hallituksen tiedonannossa 16.3.2020 määrättiin välttämään ja rajoittamaan yli 10 henkilön julkisia tilaisuuksia koronaviruksen leviämisen rajoittamiseksi ja hidastamiseksi. Mielenterveyden keskusliitto on mukana yhteisessä varautumisessa.

Liiton tapahtumat, kurssit ja koulutukset perutaan tässä vaiheessa 30.5. saakka. Osa perutuista kursseista siirretään myöhempään ajankohtaan, ja tästä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin. Tällä hetkellä ilmoittautuminen ja hakeminen on mahdollista vain kesän ja syksyn koulutuksiin.

Myös jalkautuva ja kasvokkain tapahtuva neuvonta on tauolla. Vastaavasti verkko- ja puhelinneuvontaa vahvistetaan.

Vastuullamme on suojata paitsi omaa henkilöstöä, myös riskiryhmään usein kuuluvia osallistujia ja asiakkaita sekä sote-alan ammattilaisia, joita koulutuksissamme käy. Mielenterveyden keskusliiton kurssitoiminta tavoittaa vuositasolla runsaat 4500 henkilöä.

Uusista toimenpiteistä tiedotetaan tilanteen mukaan, joten seuraa kanaviamme.

Päivitetty 17.3. klo 13.41

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.