Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Ytyä yhdistykseen

Jäsenyhdistystemme luottamushenkilöille, liikuntavastaaville ja vapaaehtoistoimijoille

11.9.2019, klo 09:30 - 5.11.2019, klo 15:30

Hae
KUOPIO
Missä
Kylpylähotelli Rauhalahti, Katiskaniementie 8
Ilmoittautumisaika
17.5.2019, klo 00:00 - 27.8.2019, klo 16:00
Osallistujia enintään
0
Lisätietoja antaa
Kati Rantonen 046 920 6427, kati.rantonen@mtkl.fi tai Helena Koskelo-Suomi 046 920 6427 tai helena.koskelo-suomi@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Kaipaako yhdistyksesi liikuntatoiminta tai yhdistystoiminta herättelyä? Ytyä yhdistyksen koulutuksessa voit valita yhdistystoiminnan tai liikuntatoiminnan suuntautumisvaihtoehdon.

Mielenterveyden keskusliiton koulutus tarjoaa uusia oivalluksia ja vinkkejä yhdistyksemme toimintaan. Kuinka käynnistää liikuntatoimintaa? Miten lisätä yhdessä tekemistä ja yhdistyksen hyvinvointia?

Koulutus koostuu kahdesta koulutusjaksosta 11.-12.9 ja 5.11.2019.
Ensimmäinen koulutusjakso on kaksipäivänen sisältäen yöpymisen kahden hengen huoneissa. Toinen koulutusjakso on yksipäivänen.
Koulutusjakson välissä kurssilaiset tekevät etätehtäviä omassa paikallisyhdistyksessä.

LISÄÄ LIIKUNTATOIMINTAA
Kuntosalia, keilausta, kävelyä...? Pohditaan yhdessä, miten yhdistyksessäsi voisi aloittaa tai lisätä liikuntatoimintaa. Miten saada ihmiset liikkeelle? Missä kaikkialla voi liikkua?
Työpaja tukee erityisesti yhdistyksen liikuntavastaavaa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, vaan uunituoreet liikuntavastaavat ovat tervetulleita mukaan.

YTYÄ YHDISTYSTOIMINTAAN
Tuntuuko siltä, että yhdistyksessä on jämähdetty paikalleen? Hallintovastuut painavat ja uudet ideatkin uuvuttavat.
Työpajassa mietitään keinoja siihen, miten erottaa oleellinen ydintoiminta lukuisten lentävien ideoiden seasta. Kuinka lisätä yhdistyksen yhteistä ymmärrystä, yhdessä tekemistä ja hyvinvointia? Etsitään uusia ajatuksia toiminnan järjestämiseen ja terävöittämiseen.

Kouluttajina ovat liikunta-asiantuntija Kati Rantonen ja yhdistyskoordinaattori Helena Koskelo-Suomi.

Miten mukaan: Yhdistykset valitsevat kahdesta työpajasta mieluisamman. Kumpaankin ryhmään valitaan 10 osallistujaa. Valinnoista ilmoitetaan sähköpostitse.
Hae mukaan 27.8. mennessä

Mitä maksaa: 30 euroa sisältäen kurssimateriaalin, majoituksen 2 hh huoneessa 11.-12.9. sekä ruokailut. Kurssimaksu laskutetaan osallistujan yhdistykseltä.

Matkakorvaukset
Yhdistys laskuttaa osallistujan matkakulut jälkikäteen Mielenterveyden keskusliitolta. Kulut korvataan halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan. Matkalippu  mukaan laskun liitteeksi. Mikäli julkisia kulkuyhteyksiä ei ole, oman auton käytöstä korvataan 20 snt/km.

HUOM! Mukaan voi hakea, kun sinulla on siihen oman yhdistyksesi hyväksyntä.

Ohjeet

HUOM! Mukaan voi hakea, kun sinulla on siihen oman yhdistyksesi hyväksyntä Ilmoittautujan postiosoite, sähköposti ja puhelinnumero eivät voi olla yhdistyksen yhteystietoja. Jos henkilöllä ei ole omaa sähköpostia täytä kenttään ei@postia.fi
Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.