Hyppää sisältöön

Mistä apua?

Kun tarvitset tietoa, apua arjen pulmien ratkomiseen tai kuuntelijaa, tavoitat meidät puhelimitse, chatin kautta sekä kasvotusten. Et ole tilanteesi kanssa yksin. Jutellaan ja etsitään yhdessä ratkaisua asiaasi.

Yksinäisyys. Alakulo. Ahdistavat ajatukset. Miten rahat riittävät? Miten jaksaisin töissä?  Asumisen ongelmat. Keskeytyneet opinnot. Erikoiset tuntemukset. Mistä voisin saada apua ja hoitoa? Mistä taloudellista tukea? Ja miten selvitä lomakkeiden täyttämisestä? Huoli puolison jaksamisesta tai äidin terveydestä. Miksi kukaan ei ehdi kuunnella eikä ymmärrä tilannettani? Miten jaksan eteenpäin? Mistä saisin lisää voimia arkeeni?

Kaikissa näissä asiossa meihin ollaan yhteyksissä. Oli huolesi mikä vaan, soita meille! Neuvomme puhelimen lisäksi  myös chatissä ja Helsingissä, Kuopiossa ja Turussa myös kasvotusten. Linjoilla tavoitat halutessasi kuntoutusneuvojan, jolle arjen kiemurat ja haastavatkin tilanteet ovat tuttuja tai vertaisneuvojan eli mielenterveysongelmia itse kokeneen ihmisen, joka todella ymmärtää, mistä puhut.

Olemme lisäksi koonneet sinulle tietopaketteja sosiaalietuuksista, oikeusturvasta sekä työelämästä ja sairastumisesta.

Valtakunnallinen mielenterveysneuvonta

0203 91920 Arkisin kello 10–15. Puhelun hinta 8,35 senttiä / puhelu + 16,69 senttiä minuutti

Maksuton vertaistukipuhelin

0800 177599 Arkisin 10–15

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.