Hyppää sisältöön

Valoa-chat

Valoa-chat on Mielenterveyden keskusliiton oma chat-palvelu, joka tuo valoa juuri siihen tilanteeseen, jossa olet. Chatissa kanssasi keskustelee arkisin kello 12–15 mielenterveysalan ammattilaiset. Chat-ikkunan löydät sivun oikeasta alakulmasta.

Keskusteluapua kaikissa mieleen liittyvissä asioissa

Liittomme mielenterveystyön ammattilaiset ovat tukenasi Valoa-chatissa joka arkipäivä kello 12–15. Huom! Kesätauolla 16.–31.7. Avoinna jälleen 1.8. alkaen.

Ammattilaisemme voivat auttaa sinua eteenpäin, askarruttaapa sinua oma tai läheisesi tilanne. Autamme chatissa myös ammattilaisia, jotka kohtaavat työssään mielenterveysongelmia.

Sinulla voi olla mielessäsi jokin tietty kysymys tai ongelma, johon haet ratkaisua, mutta yhtä hyvin olet tervetullut chattailemaan, vaikka et osaisi pukea ongelmaasi sanoiksi. Autamme myös etuuksiin, palveluihin ja kuntoutukseen liittyvissä asioissa. Valmiita kysymyksiä ei kuitenkaan tarvita, pelkkä tunne riittää!

Valo on maalareista ensimmäinen. Ei ole niin rumaa esinettä, ettei syvä valo tee siitä kaunista.
Ralph Waldo Emerson

Vertaistukea chattaillen

* Vertaispalvelun Valoa-chat klo 15–18 on jäänyt tauolle toiminnan kehittämistä varten. Päivitämme tietoa palvelun avautumisesta syksyn aikana.

*Iltapäivisin kello 15–18 Valoa-chatissa tukea ovat antamassa vertaisemme, mielenterveysongelmia itsekin kokeneet ihmiset. Vertaisemme ymmärtävät, millaista elämä mielenterveysongelmien kanssa on. Chattailu vertaisten kanssa voi antaa valoa tilanteesesi erityisesti silloin, kun tuntuu, että kukaan ei ymmärrä tai tunnet olevasi yksin tilanteesi kanssa. Et kuitenkaan ole yksin, huomaat sen, kun uskallat chattailla!

Klikkaa itsesi luottamukselliseen keskusteluun sivun oikeasta reunasta ja anna sormiesi laulaa!

Valoa-chat logo

Olet lämpimästi tervetullut chattailemaan kanssamme!

Valoa-chat on luottamuksellinen keskustelupaikka niille, jotka kaipaavat valon pilkahdusta elämäänsä. 

Henkeä uhkaavissa tilanteissa otathan yhteyttä suoraan hätänumeroon 112.

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.